Γνωρίστε τον Ρόκο: Τον πρώτο επαγγελματία μποξέρ – καγκουρό

Γνωρίστε τον Ρόκο: Τον πρώτο επαγγελματία μποξέρ – καγκουρό
Ο Ρόκο με τον αγαπημένο του σάκο του μποξ

Σύμφωνα με τον "προπονητή" του, ο Ρόκος είναι ένας δεινός μποξέρ που θα μπορούσε να εξολοθρεύσει ακόμη και τον Μάικ Τάισον με μία μόνο γροθιά.

Είναι γνωστό σε όλους ότι μια γροθιά από καγκουρό μπορεί ακόμη και να σε στείλει στον άλλο κόσμο. Το “σήμα κατατεθέν” μαρσιποφόρο ζώο της Αυστραλίας είναι άλλωστε παγκοσμίως γνωστό για τα χοροπηδητά του και την μεγάλη δύναμη που έχει στα χέρια του. Ο Ρόκο είναι ένα διαφορετικό καγκουρό, αφού έχει τη χαρά και την τύχη να… προπονείται “επαγγελματικά” στο μποξ από τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή όταν ήταν μωρό.

Το βίντεο με τις προπονήσεις του Ρόκο έχουν γίνει viral. Σε αυτά, φαίνεται το συμπαθέστατο καγκουρό να χοροπηδά ασταμάτητα γρονθοκοπώντας έναν παλιό σάκο του μποξ, ενώ ακούγονται ξεκάθαρα και οι οδηγίες που δέχεται από τον προπονητή του.

Το βίντεο γυρίστηκε στην μικρή πόλη Κάλγουρλι, κοντά στο Περθ της Αυστραλίας, από τον Τζο Πέρβαν. Είναι ο άνθρωπος που έσωσε τη ζωή του Ρόκο, αφού ανέλαβε να τον μεγαλώσει από τις πρώτες ημέρες της ζωής του, αφού η μητέρα του σκοτώθηκε σε τροχαίο. Πράγματι, ο Ρόκο μεγάλωσε στο σπίτι, εξοικειωμένους με ανθρώπους και άλλα οικόσιτα ζώα και έχει επιστρέψει πλέον πίσω στη φύση.

Δεν σταμάτησε ποτέ όμως να δείχνει την αγάπη του στο σωτήρα του, να ασχολείται με το αγαπημένο του σπορ και καλού – κακού να δείχνει σε ανεπιθύμητους και κακόβουλους ότι καλό θα είναι να μείνουν μακριά από την αυλή του κ. Πέρβαν…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα