Σοκαριστικές εικόνες: Η στιγμή που οδηγός “πατάει” κοριτσάκι στην μέση του δρόμου

Σοκαριστικές εικόνες: Η στιγμή που οδηγός “πατάει” κοριτσάκι στην μέση του δρόμου
Η στιγμή που το αυτοκίνητο χτυπάει το κοριτσάκι

Κόβει την ανάσα η στιγμή που αυτοκίνητο χτυπάει ένα μικρό κορίτσι που κάνει ποδήλατο. Το κοριτσάκι είναι καλά, ο οδηγός όμως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την παρολίγο τραγωδία.

Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος λέει η λαϊκή ρήση και η κάμερα ενός αυτοκινήτου έρχεται να αποδείξει του λόγου το αληθές. Και τούτο γιατί κατέγραψε καρέ-καρέ την αστραπιαία στιγμή που το αυτοκίνητο χτυπάει ένα κοριτσάκι με ποδήλατο που έπεσε επάνω του.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο Νιούαρκ του Νότιγκχαμ στις 11 Οκτωβρίου. Ο οδηγός ακολουθεί κανονικά τη διαδρομή του, μέχρι τη στιγμή που σε μία διασταύρωση, πίσω από ένα αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στο πιο λάθος και “άκυρο” σημείο, “πετάγεται” ένα κοριτσάκι που έκανε ποδήλατο.

Ακούγεται ένας δυνατός κρότος, τα ουρλιαχτά της μητέρας που είχε ήδη περάσει τη διασταύρωση με το δικό της ποδήλατο και ο πανικόβλητος οδηγός που σταματάει άρον άρον μόλις συνειδητοποιεί έντρομος τι έχει συμβεί.

Το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του, αφού γλίτωσε με μερικούς μώλωπες και γρατζουνιές. Ο οδηγός από την άλλη βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψει ότι μια στιγμή αρκούσε για να αφαιρέσει μία ζωή δίχως να έχει πρόθεση.

Το βίντεο ανέβασε στα social media η ίδια η κόρη του οδηγού, στέλνοντας και πολλαπλά μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες:

– “Σας παρακαλώ μην αφήνετε τα μικρά παιδιά μόνα τους ούτε δευτερόλεπτο, ιδιαίτερα σε δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας”. Πράγματι η μητέρα είχε ήδη περάσει τη διασταύρωση αφήνοντας μόνο του το παιδί…

– “Δεν βοήθησε το γεγονός ότι κάποιος ηλίθιος θεώρησε ότι αυτό είναι καλό σημείο για να παρκάρει”. Τα σχόλια εδώ είναι περιττά, αφού όντως το σταθμευμένο όχημα έκλεινε εντελώς την ορατότητα του οδηγού.

– “Ο πατέρας μου είναι κομμάτια, νόμιζε ότι την είχε σκοτώσει. Φανταστείτε να πρέπει να ζήσετε με κάτι τέτοιο όλη σας τη ζωή, ιδιαίτερα εφόσον δεν είχατε τον έλεγχο της κατάστασης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα