Συνελήφθη μεθυσμένος με συνοδηγό μία... ζέβρα

Συνελήφθη μεθυσμένος με συνοδηγό μία... ζέβρα
© FACEBOOK

Διαβάστε για τη σύλληψη αλλά και του συνεπιβάτες ενός 55χρονου οδηγού που ξάφνιασαν τους αστυνομικούς (Pics)

Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συνέλαβαν οι αρχές στην Αϊόβα των ΗΠΑ έναν οδηγό. Η έκπληξη των αστυνομικών όμως ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσαν πως συνεπιβάτες του ήταν τα δύο κατοικίδιά του, μία ζέβρα και ένας παπαγάλος Μακάο.

Οι αρχές κατέφτασαν όταν ένας πολίτης ειδοποίησε πως είδε μία ζέβρα κι έναν παπαγάλο μέσα σε αγροτικό φορτηγάκι παρκαρισμένο έξω από ένα μπαρ.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, ο 55χρονος Jerald Reiter έφευγε οδηγώντας το αυτοκίνητο με τους ασυνήθιστους επιβάτες.

Συνελήφθη μεθυσμένος με συνοδηγό μία... ζέβρα
© POLICE HANDOUT

Τότε ανακάλυψαν πως η ζέβρα και ο παπαγάλος ήταν τα.. κατοικίδια του Reiter τα οποία είχε πάρει μαζί του όταν βγήκε έξω για να κάνουν μία βόλτα

Ο Reiter είπε στους αστυνομικούς πως δεν είχε σκοπό να τα αφήσει στο αυτοκίνητο καθώς στο παρελθόν του επέτρεπαν να τα πάρει μαζί του στο μπαρ. Εκείνη τη φορά όμως δεν τον άφησαν να μπει με τη ζέβρα και τον παπαγάλο γιατί σέρβιραν το βραδινό. Πάντως ο ιδιοκτήτης του μπαρ υποστήριξε πως ποτέ δεν επέτρεπε να μπαίνουν ζώα στο χώρο.

Ο Reiter υποστήριξε πως συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος για να οδηγήσει το αυτοκίνητό του, για αυτό και αναζητούσε κάποιον άλλο για να τον μεταφέρει στο σπίτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χιούμορ
SHARE:

24Media Network