Θα τολμούσες να ζήσεις στην πόλη-φάντασμα του Walking Dead;

default image

Και όμως. Μπορείς να αγοράσεις μια ολόκληρη πόλη-φάντασμα του Walking Dead με μερικά κλικ στο eBay φυσικά (Vid)

Στον “μαγικό” κόσμο του ίντερνετ μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις τα πάντα.

Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για πράγματα που σχετίζονται με μια από τις πλέον εμπορικές σειρές των τελευταίων ετών. Ζόμπι, αίμα, κυνήγι, αγωνία, σχέσεις, Walking Dead και πόλεις στοιχειωμένες από νεκροζώντανους που περιμένουν σε κάθε γωνιά για πιθανούς επιζώντες.

Κάπως έτσι, ο πρώην δήμαρχος Jim Sells (όνομα και πράγμα) του μικρού Grantville στην Georgia των Η.Π.Α., αποφάσισε να πουλήσει τα κτίρια του κέντρου της πόλης τα οποία του ανήκουν και στα οποία έχουν γυριστεί επεισόδια του Walking Dead.

 

Πρόκειται για εννέα κτίσματα που έχουν αφεθεί στο έλεος του χρόνου εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ο Sells δηλώνει πως πουλάει αυτό το κομμάτι της πόλης γιατί θέλει να παραδώσει τα κτίρια σε κάποιον με μεγαλύτερη εμπειρία πάνω στην εκμετάλλευση εμπορικής ιδιοκτησίας.

Και φυσικά εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη φήμη που έχει αποκτήσει η περιοχή από τη σειρά του AMC που προβάλλεται στη χώρα μας από το Fox.

Η έκταση προς πώληση είναι περίπου 2.300τ.μ. στην οποία περιλαμβάνονται καταστήματα, διαμερίσματα και ένα εμπορικό κέντρο και η διαδικασία γίνεται μέσω eBay προς 680.000 δολάρια (ή 605.593 ευρώ, περίπου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Grantville ήταν μια μικρή πόλη των ΗΠΑ που βάσιζε την οικονομία της στην κλωστοϋφαντουργία. Όταν έκλεισε το τοπικό στα τέλη του 1970, πολλοί κάτοικοι εγκατέλειψαν την πόλη και οι δουλειές άρχισαν να εξαφανίζονται.

Εδώ η σελίδα της δημοπρασίας

Το  The Walking Dead προβάλλεται αποκλειστικά από το FOX κάθε Δευτέρα στις 22:30, αμέσως μετά την Αμερική.

Περισσότερο Walking Dead εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα