Το απόλυτο videobombing; Μάγοι εισβάλουν σε ρεπορτάζ του Sky News

Το απόλυτο videobombing; Μάγοι εισβάλουν σε ρεπορτάζ του Sky News

Πίσω από τον δημοσιογράφο του Sky News άρχισε να διαδραματίζεται ένα "μεταφυσικό" συμβάν. Είναι όμως τα πράγματα όπως φαίνονται; Δείτε το απίθανο βίντεο

Έναν αν μη τι άλλο πρωτότυπο τρόπο βρήκαν δύο κωμικοί "θαυματοποιοί" προκειμένου να διεκδικήσουν μία δική τους εκπομπή στην τηλεόραση.

Ο λόγος για τους Richard Young και Sam Strange, οι οποίοι -όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο- άρχισαν να κάνουν το μαγικό κόλπο του άνδρα που... συρρικνώνεται την ώρα που ο δημοσιογράφος Ashish Joshi φαίνεται να κάνει ζωντανή αναμετάδοση για το Sky News έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο.

Ενώ λοιπόν ο ρεπόρτερ μιλά για τις μεταρρυθμίσεις του David Cameron, ο μάγος Sam Strange από πίσω "συρρικνώνει" τον παρτενέρ του Richard Young.

Μοιάζει σαν εμπνευσμένο videobombing κατά τη διάρκεια ζωντανής αναμετάδοσης του Sky News αλλά δεν είναι, όπως διευκρίνισε αργότερα το ίδιο το τηλεοπτικό δίκτυο στο twitter.

Καθώς φαίνεται ο Joshi ήταν στο κόλπο και το υπότιθέμενο ρεπορτάζ δεν βγήκε ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα. Το μαγικό κόλπο ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου βίντεο όπου οι δύο 'μάγοι' έκαναν το ίδιο τρικ έξω από τα στούντιο του BBC και του ITV, σε μια ιδιόμορφη προσπάθεια να εξασφαλίσουν τη δική τους τηλεοπτική εκπομπή.

Κάτι που ωστόσο δεν έχουν καταφέρει ακόμα.

SHARE:

24Media Network