Το ατύχημα της χρονιάς έγινε στο Greendale των ΗΠΑ

Το ατύχημα της χρονιάς έγινε στο Greendale των ΗΠΑ
Η δημοσίευση της φωτογραφίας από την της αστυνομία στο Facebook, Village of Greendale Police Department

Με ένα τραγελαφικό γεγονός ήρθαν αντιμέτωποι οι περαστικοί στο Greendale των ΗΠΑ, όπου αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να έχει σφηνωθεί μέσα σε άνοιγμα μεγάλου βάθους, το οποίο είχε προκύψει από εργολαβικά έργα.

Σκηνές άπειρου κάλλους βίωσαν όσοι περαστικοί διέσχισαν το δρόμο στο Greendale της πολιτείας του Ουισκόνσιν, αφού ήρθαν αντιμέτωποι με ένα παράδοξο γεγονός. Μία 63χρονη γυναίκα οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό της, Ford Escape μέσα σε ζώνη που πραγματοποιούνταν έργα, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για το πώς κατάφερε να βρεθεί σε αυτή τη κατάσταση.

Ευτυχώς η γυναίκα δεν τραυματίστηκε, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Grenndale, ενώ οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δείχνουν το αυτοκίνητο σφηνωμένο σε οριζόντια θέση μέσα στο χώρο που γινόντουσαν τα κατασκευαστικά έργα.

Όσοι αντίκρισαν το περιστατικό, άρχισαν τα λογοπαίγνια με το όνομα του αυτοκινήτου, κάνοντας λόγο περί επιθυμίας του οχήματος να ”αποδράσει” (Escape, μοντέλο της Ford) από την οδηγό και ότι αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να το επιτύχει.

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης ανήρτησε φωτογραφίες στα social media, χωρίς να αναφέρει τα αίτια του ατυχήματος, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα έχαιρε άκρας υγείας. Το ποστάρισμα της αστυνομίας στο Facebook, ήρθε ως υπενθύμιση στους οδηγούς να επιβραδύνουν όταν οδηγούν κοντά σε ζώνες κατασκευής έργων αυτή τη περίοδο.

Φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Greendale Village of Greendale Police Department

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης ανήρτησε φωτογραφίες στα social media Village of Greendale Police Department

Το αυτοκίνητο από άλλη οπτική γωνία Village of Greendale Police Department

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα