Το λεωφορείο της ακολασίας με στρίπερς και swingers

Το λεωφορείο της ακολασίας με στρίπερς και swingers

Ένα διαφορετικό λεωφορείο από τα υπόλοιπα που μεταφέρει τους ενδιαφερόμενους από το αεροδρόμιο προς τα ξενοδοχεία τους στο Μπενιντόρμ

To Μπενιντόρμ είναι τουριστικό θέρετρο στην Ισπανία το οποίο προτιμούν οι Βρετανοί. Εκεί, στήθηκε ένα "κινούμενο" nightclub - λεωφορείο με στύλο για στριπτίζ, strobe φώτα, βίντεο προβολές και Live DJ show.

Η εταιρεία πίσω από το project είναι η benidormtransfers.co.uk με τον ιδιοκτήτη της, Dave McQueen, να μιλάει στη Daily Star Online, αποσκοπώντας να προσελκύσει περισσότερους Βρετανούς τουρίστες εν όψει καλοκαιρινής περιόδου.

Ο ίδιος περιγράφει το λεωφορείο σαν ένα "disco bus" στο οποίο γίνονται και strip shows από επαγγελματίες. Το λεωφορείο μεταφέρει τουρίστες κατά παραγγελία από το αεροδρόμιο προς τον προορισμό τους, ενώ μπορούν να το "κλείσουν" με online κράτηση όσοι ενδιαφέρονται.

Ο McQueen δηλώνει πως οι περισσότερες κρατήσεις γίνονται για ιδιωτικά πάρτι, bachelor, ή από ζευγάρια swingers. Ακόμη, οι μπάρμεν και μπαργούμεν σερβίρουν ποτά ημίγυμνοι, για να "ανεβάσουν" τη θερμοκρασία ακόμη περισσότερο. Αν μη τι άλλο, μια "διαφορετική" επιχειρηματική ιδέα που αποδίδει μιας και οι κρατήσεις αυξάνονται διαρκώς το τελευταίο διάστημα, όταν και λανσαρίστηκε η ιδέα.

Το Μπενιντόρμ έχει γίνει τα τελευταία χρόνια αγαπημένος προορισμός για τους Βρετανούς τουρίστες. Συχνά είναι τα επεισόδια που πραγματοποιούνται στο θέρετρο από μεθυσμένους Βρετανούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεγάλη Βρετανία

ADVERTISING

SHARE: