Το Pornhub έριξε "μαύρο" στη Γερμανία λόγω αποκλεισμού

Το Pornhub έριξε "μαύρο" στη Γερμανία λόγω αποκλεισμού
Το Pornhub έριξε "μαύρο" στη Γερμανία λόγω αποκλεισμού TWITTER

Η ανάρτηση του παγκοσμίου πορνογραφικού δικτύου που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και ήταν η καλύτερη "μπηχτή" για τον αποκλεισμό της Γερμανίας

Η μεγαλύτερη έκπληξη του Μουντιάλ μέχρι σήμερα για φέτος, ήταν ο αποκλεισμός της Γερμανίας, ο πρώτος μετά το 1938.

Μετά τον αποκλεισμό από τη βαθμολογικά αδιάφορη Κορέα ακολούθησε σκληρό "τρολάρισμα" στα κοινωνικά δίκτυα και φυσικά, το παγκόσμιο site πορνογραφικού περιεχομένου, Pornhub, δεν έχασε την ευκαιρία να τοποθετηθεί μέσω Twitter.

"Θα αφαιρέσουμε την κατηγορία "Γερμανία" (γερμανικές παραγωγές) από το Pornhub λόγω του ντοπιαστικού αποκλεισμού στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου", έγραψαν χαρακτηριστικά στη σύντομη ανακοίνωση οι υπεύθυνοί του.

"Add a Korean category", σχολίασε πάντως κάποιος με νόημα... Πάντως το παραπάνω tweet είχε πάνω από 10.000 Retweets και σχεδόν 19.000 likes μέσα σε λίγες ώρες. Φυσικά μιλάμε για μια χιουμοριστική ανάρτηση, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους λάτρεις της συγκεκριμένης παραγωγής ταινιών. Για την ιστορία οι αναζητήσεις για την κατηγορία "german" ήταν πέρυσι νούμερο ένα για την Αυστρία το Λουξεμβούργο και την Ελβετία, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του site.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουντιάλ 2018, Γερμανία

ADVERTISING

SHARE: