Τούρκος έκανε πρόταση γάμου στη Σαράποβα την ώρα του αγώνα

Τούρκος έκανε πρόταση γάμου στη Σαράποβα την ώρα του αγώνα
Russia's Maria Sharapova plays a return during the first round match against Slovakia's Magdalena Rybarikova at the Kremlin Cup tennis tournament in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 17, 2017. Maria Sharapova was beaten by Magdalena Rybarikova in the first round of the Kremlin Cup on Tuesday, ending her bid for a second title in two weeks. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Κι όμως η απάντηση της τενίστριας στην αναπάντεχη πρόταση δεν ήταν αυτή που νομίζετε

Η Ρωσία τενίστρια Μαρία Σαράποβα, αγωνιζόταν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Τουρκάλα κάλια Μπουγιουκακτσάι στο πλαίσιο ενός ειδικού σερί αγώνων που παραθέτει σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια λοιπόν του αγώνα άνδρας της φώναξε από τα καθίσματα, κάνοντάς της πρόταση γάμου. Η Σαράποβα δεν ήταν αρνητική και φάνηκε στην κάμερα να απαντά “ίσως”.

Το ενσταντανέ χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό.

Δείτε το βίντεο:

Στα του αγώνα, η Ρωσία επικράτησε της Τουρκάλας τενίστριας με 2-0 σετ. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, η τενίστρια ανέφερε στους δημοσιογράφους πως χάρηκε ιδιαίτερα για την ευκαιρία να παίξει στην τουρκική πόλη και ευχαρίστησε το κοινό για τον ενθουσιασμό του. Το παιχνίδι με την Μπουγιουκακτσάι ήταν τόσο δύσκολο, όσο και απολαυστικό, σημείωσε.

ΠΗΓΗ hurriyet/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα