Τραπεζικός παραιτήθηκε και πήγε τελευταία μέρα στη δουλειά ντυμένος Spiderman

Τραπεζικός παραιτήθηκε και πήγε τελευταία μέρα στη δουλειά ντυμένος Spiderman

Ο βραζιλιάνος τραπεζίτης αποφάσισε να φορέσει αντί για κοστούμι και γραβάτα τη στολή του αγαπημένου του υπερήρωα και να ξεκινήσει για την τελευταία ημέρα στη δουλειά.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι εικόνες ενός τραπεζίτη από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του κι αποφάσισε να πάει στο γραφείο και να χαιρετίσει τους συναδέλφους του φορώντας τη στολή του Spiderman.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας άφησε στην ντουλάπα το κοστούμι και τη γραβάτα, φόρεσε τη στολή του αγαπημένου του ήρωα και ξεκίνησε για την τελευταία ημέρα στη δουλειά.

Φωτογραφίες τον δείχνουν να δουλεύει στο γραφείο και να δίνει συμβουλές σε συναδέλφους του ενώ σε βίντεο που διέρρευσε, παρουσιάζεται να προσφέρει καραμέλες στους ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόταν αρκετές ώρες της ημέρας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση του ο παραιτηθείς τραπεζίτης, αποφάσισε να βάλει τη στολή του υπερήρωα προκειμένου να διασκεδάσει λίγο κατά την διάρκεια του αποχαιρετισμού. Σημειώνεται ότι για καλά τύχη της εταιρείας (αλλά και προς απογοήτευση πολλών) ο άνδρας εργαζόταν στο τμήμα ανάλυσης, γεγονός που σημαίνει ότι δεν τον είδαν οι πελάτες της τράπεζας ντυμένο ως σούπερ ήρωα.

SHARE: