UFO στο Κατάκολο: Ιπτάμενα αντικείμενα βγήκαν από τη θάλασσα και χάθηκαν στον ουρανό

default image

Ζευγάρι από το Κατάκολο Ηλείας περιγράφει ένα παράξενο περιστατικό και ζητά ενισχύσεις για την εξήγησή του!

Το βράδυ της Κυριακής στην παραλία Καβούρι στο Κατάκολο, ένα ζευγάρι –όπως οι ίδιοι δηλώνουν- έγιναν μάρτυρες και θεατές ενός φαινομένου που δείχνει να συνδέεται με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) κοινώς UFO!

Όπως είπε το ζευγάρι στο patrisnews.gr:

«Πέντε ιπτάμενα αντικείμενα σαν πύρινες μπάλες εκ των οποίων το ένα έδειχνε να ηγείται, σα να βγήκαν από το νερό με κάθετη φόρα, διασκορπίστηκαν στον ουρανό και στη συνέχεια ενώθηκαν και εξαφανίστηκαν με απίστευτους σχηματισμούς.

Ήμασταν πάνω σε μηχανή και σταματήσαμε (κοντά στου Παφιώλη), γιατί φοβηθήκαμε, σκεφτήκαμε πως ότι είναι θα πέσει στα 50 μέτρα μπροστά μας. Φυσικά αυτό ήταν πολύ πιο μακριά αλλά ήταν τόσο μεγάλο που μας φάνηκε πως ότι κι αν ήταν θα έσκαγε μπροστά μας!

Σβήσαμε τη μηχανή, εξακολουθήσαμε να το βλέπουμε και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ακουγόταν ο παραμικρός ήχος!!! Το φαινόμενο έλαβε χώρα για αρκετή ώρα ως που συγκεντρώθηκαν όλα μαζί κι εξαφανίστηκαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση…».

Τα UFO ήταν… φαναράκια ευχών από παιδικό πάρτι

Σε συνέχεια της μαρτυρίας του ζευγαριού, όπως αναφέρει το ilialive.gr, φως στο «μυστήριο» έριξε μια νεαρή γυναίκα από την περιοχή. Το φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα που είδε ένα ζευγάρι στην περιοχή του Καβουρίου το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από φαναράκια ευχών…

Στην περιοχή του Καβουρίου, πολύ κοντά στην καντίνα Παφιώλη από νωρίς είχε ξεκινήσει ένα παιδικό πάρτι. Όπως μας είπαν οι γονείς των παιδιών που έκαναν το πάρτι – και επικοινώνησαν μαζί μας – αργά το βράδυ άναψαν όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, φαναράκια ευχών. Κάτι πολύ διαδεδομένο τελευταία όχι μόνο σε παιδικά πάρτι αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.

Λόγω του ανέμου τα φαναράκια ευχών κινούνται ακαθόριστα, όχι πάντα ανοδικά, αλλά πολλές φορές παράλληλα με την επιφάνεια. Στην προκειμένη περίπτωση, τα φαναράκια ευχών – που ανάβουν με φωτιά και όντως θυμίζουν πύρινες μπάλες από μακριά, κινήθηκαν παράλληλα με την επιφάνεια της θάλασσας και στη συνέχεια ανάλογα με τον αέρα ανέβηκαν προς τον ουρανό έως τη στιγμή που χάθηκαν.

Τα φαναράκια όμως ανησύχησαν κάποιους στην περιοχή που φοβήθηκαν πως μπορεί να παρασυρθούν και να πέσουν σε εκτάσεις με ξερά χόρτα και να ξεσπάσει πυρκαγιά. Για αυτό το λόγο – σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr – κάλεσαν και την Αστυνομία.

Την ίδια ώρα άλλοι πολίτες που διάκριναν πάνω από τη θάλασσα τα φαναράκια, θεώρησαν πως ήταν φωτοβολίδες κινδύνου – που πιθανόν να έριξε κάποιο σκάφος και κάλεσαν το Λιμενικό Σώμα προς ενημέρωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα