Βίντεο: Χάος στους δρόμους για ένα Pokemon

default image

Χιλιάδες άνθρωποι, με τα μάτια κολλημένα σε μια οθόνη, τρέχουν μέσα στο δρόμο προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος για να πιάσουν ένα snorlax. Οι απίστευτες εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνοντας πως η μανία του pokemon go καλά κρατεί (Vid)

Το βίντεο που ακολουθεί θα μπορούσε να είναι εύκολα κομμάτι από πλάνα χολιγουντιανής ταινίας με θέμα την καταστροφή του κόσμου ή κάποια πυρηνική απειλή ή ακόμα και από επίθεση εξωγήινων, σαν αυτές που κατά καιρούς κατακτούν τη μεγάλη οθόνη.

Και όμως δεν πρόκειται για επιστημονική φαντασία, αλλά για ένα βίντεο τραβηγμένο στους δρόμους της Ταϊβάν στην Ασία, που δείχνει χιλιάδες ανθρώπους νεαρής ηλικίας χωρίς να βλέπουν γύρω τους, παρά μόνο την οθόνη του κινητού τους, να τρέχουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, διασχίζοντας μαζικά κεντρικούς δρόμους.

Πρόκειται για εκπαιδευτές pokemon που μέσω του νέου παιχνιδιού pokemon go, κυνηγούσαν ένα σπάνιο pokemon και  συγκεκριμένα τον snorlax, που έκανε την εμφάνιση του στην περιοχή.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες έχει προκληθεί κυκλοφοριακό χάος από τον κόσμο και από καθαρή τύχη δε συνέβη κάποιο σοβαρό ατύχημα. Το βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήδη έχει προκαλέσει πολλά σχόλια. Το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι αν και μετρά πάνω από ένα μήνα κυκλοφορίας σχεδόν σε όλο τον κόσμο οι οπαδοί του ολοένα και αυξάνονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα