Βίντεο: Εξοργισμένη επιβάτιδα χτυπά υπάλληλο επειδή έχασε την πτήση για Αθήνα

Βίντεο: Εξοργισμένη επιβάτιδα χτυπά υπάλληλο επειδή έχασε την πτήση για Αθήνα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο βρετανικό αεροδρόμιο, όταν επιβάτιδα ενημερώθηκε ότι έχασε την πτήση της βγήκε εκτός εαυτού, χτυπώντας υπάλληλο

Μια γυναίκα επιτέθηκε σε μια υπάλληλο του αεροδρομίου του Stansted, όταν πληροφορήθηκε ότι έχασε την πτήση της για Αθήνα, επειδή είχε αργήσει.

Η εξοργισμένη γυναίκα άρχισε να χτυπά την υπάλληλο που προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να την επιβιβάσει σε κάποια από τις πρωινές πτήσεις της Δευτέρας, καθώς ήταν όλες πλήρεις.

Η υπάλληλος εργάζεται για την εταιρεία Swissport και είναι υπεύθυνη και για της πτήσεις της Ryanair, εταιρεία με την οποία θα ταξίδευε και η επιβάτιδα.

Σύμφωνα με δηλώσεις άλλου υπαλλήλου στην Telegraph “H επιβάτιδα είχε πολλές χειραποσκευές και αρνήθηκε να πληρώσει ή να ξαναπακετάρει, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου να κλείσουν την πύλη.”

Μετά το περιστατικό στο σημείο έφτασε η αστυνομία του Έσεξ, προκειμένου να διερευνήσει τι είχε συμβεί και οδήγησε εκτός αεροδρομίου την επιβάτιδα, η οποία αρνήθηκε να πετάξει με άλλη πτήση.

ΠΗΓΗ: Telegraph

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα