Το βίντεο του ΓΕΣ που έγινε viral: “Μωρό μου έχουμε ίντερνετ στον στρατό”

Το βίντεο του ΓΕΣ που έγινε viral: “Μωρό μου έχουμε ίντερνετ στον στρατό”

Στο νέο βίντεο του ΓΕΣ για την παροχή διαδικτύου στον στρατό πρωταγωνιστεί ο ερωτευμένος φαντάρος Βασιλείου, ο οποίος κάνει ανενόχλητος βιντεοκλήσεις μέσω διαδικτύου στην κοπέλα του και τον καθηγητή του.

Την παροχή ίντερνετ ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα φυλάκια ανακοίνωσαν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Γενικό Επιτελείου. Η χαρμόσυνη είδηση μάλιστα συνοδεύεται κι από ένα σχετικό βιντεάκι, το οποίο έχει ήδη γίνει viral.

Σε αυτό παρουσιάζεται ένας φαντάρος να μιλά από τον (πεντακάθαρο και ήσυχο) θάλαμο μέσω του λάπτοπ του και βιντεοκλήσης στην κοπέλα του. Ο διάλογός τους έχει ως εξής:

Φαντάρος: «Ναι μωρό μου αυτό το τελευταίο μάθημα έχει μείνει.»

Κοπέλα: «Καλά, και από το φυλάκιο πώς θα το δώσεις;»

Φαντάρος: «Πάλι καλά έχουμε και ίντερνετ εδώ. Έχω κανονίσει και βιντεοκλήση με τον καθηγητή μετά τη σκοπιά.»

Κοπέλα: «Ωραία τέλεια.»

Ακούγεται η φωνή ενός αξιωματικού να λέει «Βασιλείου, ξεκόλλα από το ίντερνετ, έχεις σκοπιά.»

Φαντάρος: «Ωχ μωρό μου ξεχάστηκα, τα λέμε μετά.»

Κοπέλα: «Γεια σου αγάπη μου. Μου λείπεις πολύ.»

Στη συνέχεια ο Βασιλείου εμφανίζεται σε ένα φυλάκιο με ειδυλλιακή θέα στη θάλασσα να ατενίζει το τοπίο και να χαμογελά… Το όλο κλιπ και τη θετική διάθεση που υπάρχει στο στρατόπεδο του Βασιλείου αναδεικνύει ένα μουσικό κομμάτι των C:Real.

Το κείμενο του ΓΕΣ που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει: «Αναγνωρίζοντας τη θεμελιώδη σημασία της ανάγκης για επικοινωνία στις μέρες μας, μεριμνήσαμε εντός του 2018, ώστε να καλύψουμε με σύνδεση στο διαδίκτυο, ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα μας φυλάκια! Γιατί το προσωπικό μας το αξίζει!

Υπό τη συνοδεία της μουσικής του ελληνικού συγκροτήματος C:Real, σας παρουσιάζουμε μία ιστορία ανάμεσα σε ένα στρατιώτη μας που υπηρετεί τη θητεία του σε απομακρυσμένο φυλάκιο και της κοπέλας του που βρίσκεται σε μεγάλο αστικό κέντρο».

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version