Βίντεο: Γιατί δεν πρέπει ποτέ να παίζεις βελάκια αν είσαι μεθυσμένος

Το "μεθυσμένο" βελάκι κατέληξε σε λάθος στόχο
Το "μεθυσμένο" βελάκι κατέληξε σε λάθος στόχο VIDEO

Το παιχνίδι μιας παρέας μεθυσμένων νεαρών πήρε μια δυσάρεστη αν και όχι τόσο αναπάντεχη τροπή... Γιατί παρά το γεγονός ότι τα είχαν "τσούξει", όχι απλά αποφάσισαν να παίξουν βελάκια, αλλά και να προκαλέσουν ένα φίλο τους δείχνοντάς του ακριβώς το στόχο. Αυτός απλά μπέρδεψε το χέρι με το... κεφάλι

Ο πιο "γενναίος" της παρέας προκαλεί το φίλο του να πετάξει το βελάκι στο στόχο, τον οποίο έχει καλύψει με το χέρι του, ώντας σίγουρος ότι αυτό θα πάει κάπου ανάμεσα στα δάχτυλά του.

Το βελάκι εκσφενδονίζεται στον αέρα αλλά δεν καταλήγει ποτέ πάνω στο στόχο... Αντ΄ αυτού "καρφώνεται" επάνω στο κούτελο του προαναφερθέντα "γενναίου", ο οποίος από το μεθύσι ούτε που έχει καταλάβει τι έχει συμβεί.

"Είναι πάνω στο κεφάλι σου" φωνάζει ο ένας από τους φίλους, ενώ χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα έως ότου όλοι οι φίλοι συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί και αποφασίσουν να βοηθήσουν το φίλο τους. Ο πιο ψύχραιμος αφαιρεί άμεσα το βελάκι, δίχως ευτυχώς το "θύμα" να έχει πάθει το παραμικρό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο της παρέας από την Αθήνα του Οχάιο έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ και θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί σε διαφήμιση για την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ...

ADVERTISING

SHARE: