Βίντεο: Η αντίδραση της Χίλαρι όταν η Ιβάνκα Τραμπ ξεμυάλισε τον Μπιλ

Βίντεο: Η αντίδραση της Χίλαρι όταν η Ιβάνκα Τραμπ ξεμυάλισε τον Μπιλ

Ένα από τα πιο συζητημένα παραλειπόμενα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ ήταν η στιγμή που Μπιλ Κλίντον θαυμάζει την Ιβάνκα με την Χίλαρι να τον πιάνει στα πράσα (Vid)

Το ότι ο Μπιλ Κλίντον έχει μια αδυναμία στις ωραίες γυναίκες δεν χρειάζεται να το πούμε, το μόνο που αρκεί να υπενθυμίσουμε είναι το όνομα Μόνικα Λεβίνσκι, την πέτρα ενός εκ των διασημότερων σκανδάλων στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής.

Αυτή τη φορά, ο “άτακτος” Μπιλ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την κόρη του νέου προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ και για κακή του τύχη τον συνέλαβαν τόσο οι κάμερες, όσο και τα μάτια της Χίλαρι Κλίντον.

Όταν ο Μπιλ αντικρίζει την Ιβάνκα, αναφωνεί το όνομά της και το βλέμμα του είναι φανερά εντυπωσιασμένο από την λαμπερή της παρουσία.

Όλα καλά μέχρι που η Χίλαρι Κλίντον αντιλαμβάνεται ότι κάτι έχει αιχμαλωτίσει την προσοχή του συζύγου της και τον κοιτάζει με ένα δολοφονικό βλέμμα, γεμάτο νόημα.

Το βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας ποικίλα σχόλια για τον “άτακτο” πρώην πρόεδρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα