Βίντεο: Ο προεδρικός χορός του Ντόναλτ με τη Μελάνια

Βίντεο: Ο προεδρικός χορός του Ντόναλτ με τη Μελάνια

Υπό τους ήχους του κλασσικού κομματιού του Frank Sinatra "My Way" ο νέος πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ και η επίσης νέα, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, χάρισαν στο κοινό τον πρώτο τους προεδρικό χορό (Pics + Vid)

Λίγο μετά την τελετή ορκωμοσίας του 45ου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο νέος πλανητάρχης και η Πρώτη Κυρία χόρεψαν τον πρώτο “προεδρικό χορό”, στο Freedom Ball.

Η απαστράπτουσα Μελάνια Τραμπ, που νωρίτερα είχε εμφανιστεί ως άλλη Τζάκι Ωνάση με ένα γαλάζιο σύνολο, έκλεψε και πάλι την εντύπωση, αυτή τη φορά με την μακριά λευκή της τουαλέτα.

 

Το προεδρικό ζεύγος έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή, με τον νέο πρόεδρο να τραγουδά και να πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του χορού.

 

Πριν από τον χορό ο Νρτόναλντ Τραμπ δήλωσε πως η Μελάνια είναι η μεγαλύτερη οπαδός του. Παράλληλα τόνισε: “Ορίστε, λοιπόν, που τα καταφέραμε.Το ξέραμε ότι θα νικήσουμε και νικήσαμε. Ακόμη και εκείνοι που δεν ήταν και τόσο καλοί μαζί μου, σήμερα αναγκάστηκαν να παραδεχτούν σήμερα ότι τα πήγα περίφημα. Δεν θα μας εκμεταλλεύονται πλέον”.

Στον χορό ακολούθησαν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, με τη σύζυγό του και τα παιδιά των δύο ζευγαριών, που χόρεψαν μαζί τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα