Βίντεο: Το 'Μπιμπ-μπιμπ' υπάρχει και κυνηγά ανελέητα ποδηλάτες

Βίντεο: Το 'Μπιμπ-μπιμπ' υπάρχει και κυνηγά ανελέητα ποδηλάτες

Μια αθλητική στρουθοκάμηλος παίρνει στο κατόπι μια ομάδα ποδηλάτων, επιδεικνύοντας εξαιρετική φυσική κατάσταση και αντοχή. Ένα βίντεο που θυμίζει Roadrunner και Coyote και το οποίο έγινε viral τόσο, γρήγορα, ώσπου να πεις "μπιπ-μπιπ" (vid)

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό κατέγραψε ποδηλάτης που συμμετείχε στο Cape Argus Tour της Νοτίου Αφρικής. Ο αθλητής εντόπισε αίφνις να μπαίνει στο δρόμο μια γιγάντια στρουθοκάμηλος, η οποία και πήρε στο κατόπι τους συμποδηλάτες του. "Αρχικά ήταν κάπως τρομακτικό, αλλά στη συνέχεια κόντεψα να πέσω από το ποδήλατο από τα γέλια". Το πτηνό πάντως αποδεικνύεται ικανότατος δρομέας, αφού δεν δυσκολεύτηκε να ακολουθεί κατά πόδας τους ποδηλάτες με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 50χλμ/ώρα και για αρκετά λεπτά.

Έπειτα από κάποια ώρα, η στρουθοκάμηλος βγήκε από το δρόμο και άφησε τους ποδηλάτες να συνεχίσουν το δρόμο τους. Δείτε το βίντεο που σε λίγες ώρες ξεπέρασε το ένα εκατ. views.

Το Cape Argus Tour ή αλλιώς Cape Town Cycle Tour είναι ένας ετήσιος ποδηλατικός αγώνας μήκους συνήθως 109χλμ, το οποίο αποτελεί το πρώτο αθλητικό ποδηλατικό γεγονός εκτός Ευρώπης που εντάχθηκε στη Διεθνή Ένωση Ποδηλατικών Αγώνων και μάλιστα στο Golden Bike Series.

SHARE: