Ξύλο σε γάμο: Ο γαμπρός δέχτηκε επίθεση από την πρώτη σύζυγό του

Ξύλο σε γάμο: Ο γαμπρός δέχτηκε επίθεση από την πρώτη σύζυγό του

"Στήλη άλατος" έμεινε ο 42χρονος γαμπρός, όταν ξαφνικά στο γλέντι του γάμου του με κατά 18 χρόνια νεότερη γυναίκα, είδε την πρώτη σύζυγό του με μάτι να γυαλίζει (pics)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε γάμο στην Ινδία, με τον γαμπρό να δέχεται επίθεση και να ξυλοκοπείται από μια γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι είναι η σύζυγός του.

Σύμφωνα με την Hindustan Times, το περιστατικό διαδραματίστηκε έξω από τον χώρο του γαμήλιου γλεντιού. Ξαφνικά εισέβαλε η γυναίκα μαζί με συγγενείς της και κινήθηκε προς τον 42χρονο γαμπρό, ο οποίος είπε ότι δεν την γνωρίζει.

 

Κάτι που προκάλεσε το ξέσπασμα της γυναίκας, η οποία του επιτέθηκε, φωνάζοντάς του και χτυπώντας τον. Το προσωπικό του εστιατορίου οδήγησε τους πρωταγωνιστές εκτός χώρου, όπου συνεχίστηκε το επεισόδιο.

 

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και οδήγησε τον γαμπρό και τους συγγενείς του στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί ο 42χρονος είπε ότι έχει πάρει διαζύγιο από την πρώτη του σύζυγο και έχει τα απαραίτητα έγγραφα για να το αποδείξει.

 

 

Η επιτιθέμενη υποστηρίζει ότι είναι ακόμα παντρεμένοι και ότι προγραμμάτιζε τον γάμο του με μια γυναίκα 18 χρόνια μικρότερή του, χωρίς να έχει πάρει πρώτα διαζύγιο απ’ αυτήν.

 

Ο αδερφός της γυναίκας δήλωσε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 14 χρόνια και έχει και ένα γιο 13 ετών. Πρόσθεσε ότι η αδερφή του μετακόμισε στο σπίτι των γονιών τους λόγω των εντάσεων που υπήρχαν στο ζευγάρι για οικονομικούς λόγους. Αποκάλυψε, επίσης, ότι έμαθαν για τον γάμο του 42χρονου λίγες μέρες νωρίτερα, όταν κάποιος γνωστός τους τους έδειξε το προσκλητήριο.

 

Πηγή: Sun

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα