news 24/7

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Χάρης Παυλίδης

Ο Χάρης Παυλίδης είναι δημοσιογράφος. Εργάσθηκε στο ραδιόφωνο, σε ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά. Ιδρυτικό στέλεχος και διευθυντής ειδήσεων στην ελεύθερη ραδιοφωνία Κανάλι 1, παρουσιαστής εκπομπής στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, σύμβουλος στην εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» της ΕΡΤ και σχολιαστής στον 9,84. Υπεύθυνος στο πολιτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Απόφαση» και αρθρογράφος στη «Βραδυνή», στην «Ισοτιμία», στην «Press Time», στην «Ελλάδα», στα «Πολιτικά Θέματα» στα «Επίκαιρα» και σε άλλα έντυπα. Σήμερα είναι πολιτικός σχολιαστής στο Κανάλι 1, αρθρογράφος στη «Δημοκρατία» και σύμβουλος σε θέματα Τύπου του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.


Φωτό αρχείου: Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ τη ψήφο των αποδήμων;

ΓΝΩΜΕΣ

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αισθανόταν ασφάλεια θα είχε ήδη προλάβει τη Νέα Δημοκρατία που του είχε δώσει την ευκαιρία. Φοβάται τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων ψηφοφόρων που διαμένουν στο εξωτερικό γιατί δεν έχουν τα ίδια συναισθήματα και στερεότυπα στην αξιολόγηση των κομμάτων.

Lo show del Movimento 5Tsipras

Lo show del Movimento 5Tsipras

ΓΝΩΜΕΣ

Στη Κουμουνδούρου επικρατεί γενικώς μια πιραντελική διάθεση ανάλυσης της κατάστασης η οποία υπερβαίνει τη λενινιστική αντίληψη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προσέλευσή του στη συνέντευξη που παραχώρησε

Ο κεντρώος προσανατολισμός της "Ανάπτυξης για Όλους"

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Πρωθυπουργός θα αξιοποιήσει το momentum προκειμένου να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Αφενός στη κοινωνία, που σήκωσε και σηκώνει τα βάρη της κρίσης, αφετέρου σε όλους εκείνους που περιμένουν να ακούσουν αυτό που κάθε φορά περιμένουν για να επενδύσουν.

Μεταφορά μεταναστών από τη Μόρια στη Θεσσαλονίκη

Οι κυβερνήσεις φεύγουνε και το προσφυγικό μένει...

ΓΝΩΜΕΣ

Με δεδομένο ότι η Τουρκία κρατάει τη στρόφιγγα, με εκατομμύρια ανθρώπους έτοιμους να φύγουν απ’ τη μιζέρια, θα ήταν τραγικό λάθος να μετατραπεί ένα διεθνές και κατ΄εξοχή ευρωπαϊκό θέμα σε διμερές

Φωτό αρχείου: Οι σημαίες Ελλάδας και Τουρκίας

Οι κρίσεις (με την Τουρκία) γεννάνε Κροίσους

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Αυτός γνώριζε ίσως καλύτερα απ’ τον καθένα ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν σ’ αυτό το παιχνίδι. Στο ίδιο συμπέρασμα είχε καταλήξει και ο Ουμπέρτο Έκο λέγοντας ότι οι κρίσεις πουλάνε καλά

Στιγμιότυπο από τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης

Από το "λεφτά υπάρχουν" στο... πού θα βρεθούν

ΓΝΩΜΕΣ

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να αντιπολιτευθεί θέτοντας το ερώτημα «που θα βρείτε τα λεφτά», δύο πράγματα συμβαίνουν: Ή φεύγοντας άφησε τα ταμεία άδεια, ή τα λεφτά που «εκλάπησαν» από τη μεσαία τάξη χτίζοντας τα πρωτογενή πλεονάσματα, δεν θέλει να επιστραφούν στον ταξικό εχθρό.

Φωτό αρχείου: Ο Αριστείδης Φλώρος αποχωρεί από τα δικαστήρια.

Δια χειρός ΣΥΡΙΖΑ η αποφυλάκιση Φλώρου

ΓΝΩΜΕΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ που μας τρέλανε στη νομιμότητα και μέχρι τελευταία στιγμή έτρεχε ασθμαίνωντας να ψηφίσει τον νέο Ποινικό Κώδικα, διαρρηγνύει τα ερυθρά ιμάτια του γιατί με δικό του νόμο αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος!

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας

Το Κέντρο είναι εδώ

ΓΝΩΜΕΣ

Ο δικομματισμός που επέστρεψε πλέον στην πολιτική σκηνή, επιτρέπει στον «υπό ανακαίνιση» ΣΥΡΙΖΑ να πιστεύει ότι ως «νέο» ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναβιώσει την παραδοσιακή αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία.