news 24/7

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Pavlidis.png

Ο Χάρης Παυλίδης είναι δημοσιογράφος. Εργάσθηκε στο ραδιόφωνο, σε ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά. Ιδρυτικό στέλεχος και διευθυντής ειδήσεων στην ελεύθερη ραδιοφωνία Κανάλι 1, παρουσιαστής εκπομπής στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, σύμβουλος στην εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» της ΕΡΤ και σχολιαστής στον 9,84. Υπεύθυνος στο πολιτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Απόφαση» και αρθρογράφος στη «Βραδυνή», στην «Ισοτιμία», στην «Press Time», στην «Ελλάδα», στα «Πολιτικά Θέματα» στα «Επίκαιρα» και σε άλλα έντυπα. Σήμερα είναι πολιτικός σχολιαστής στο Κανάλι 1, αρθρογράφος στη «Δημοκρατία» και σύμβουλος σε θέματα Τύπου του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.


Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας

Ο "ερωτευμένος" με την Κεντροαριστερά πρωθυπουργός

ΓΝΩΜΕΣ

Ο πρωθυπουργός είναι περίεργος εξ ανάγκης, προκειμένου να εμποδίσει τη Φώφη να επικαλείται τους οικογενειακούς δεσμούς που τη συνδέουν με την Κεντροαριστερά, αλλά και τον Μητσοτάκη να έχει φιλικές σχέσεις μαζί της.

O Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο "Αυριανισμός" είναι το ανώτατο στάδιο του εκχυδαϊσμού

ΓΝΩΜΕΣ

Το φαινόμενο "Firehose of Falsehood", της ατελείωτης ροής ψευδών ειδήσεων με στόχο η κυβέρνηση να πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους- ρίχνοντας στην πολιτική αρένα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος των αντιπάλων της

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Το άνοιγμα στο Κέντρο και το GPS

ΓΝΩΜΕΣ

Τα πρόσωπα που προθυμοποιήθηκαν να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος, απλώς δεν πείθουν. Στην προκειμένη περίπτωση ο πρωθυπουργός είχε την ατυχή έμπνευση να επιλέξει απ’ το καλάθι.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΑΤΙ

Χαμένο παιχνίδι

ΓΝΩΜΕΣ

Ο πρωθυπουργός γνωρίζει ότι είναι ο τελευταίος ανασχηματισμός, αλλά παραβλέπει ότι το κυβερνητικό "οικόπεδο" στο οποίο θέλει να "χτίσει" το νέο σχήμα είναι "καμένο"

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι,Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Το "ασύμμετρο φαινόμενο" μιας προφανούς ανικανότητας

ΓΝΩΜΕΣ

Μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις. Η φωτογραφία από τη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, τους αρμόδιους υπουργούς και τους ένστολους υπηρεσιακούς, δεν έχει λέξεις. Για την ακρίβεια δεν υπάρχουν λέξεις ώστε να συνοδεύσουν την εικόνα. Μόνο συνειρμοί για την τραγωδία που εκτυλίσσονταν εκτός του κατ’ ευφημισμό «Συντονιστικού» και τραγέλαφος για όσα διαμείβονταν εντός και σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση.

Σκιές ανθρώπων στο πλακόστρωτο από τον απογευματινό ήλιο στην πλατεία Συντάγματος

Το αναγκαίο "σανό" και το κράτος - τέρας

ΓΝΩΜΕΣ

Ο κόσμος έφαγε τόσο σανό στα χρόνια της κρίσης, ώστε με το καφεδάκι του το πρωί το μόνο που δεν τον απασχολεί είναι αν η λύση στα προβλήματα του είναι "αριστερή", "δεξιά" ή "κεντρώα".

Ενημέρωση των μελών των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων από τον Pierre Moscovici

Στη ΝΔ κατάλαβαν ότι δεν ψηφίζουν οι Βρυξέλλες

ΓΝΩΜΕΣ

«Είναι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα». Και η Νέα Δημοκρατία έβγαλε το «όνομα». Γιατί δεν εννοούσε να αντιληφθεί ότι οι ψηφοφόροι της δεν είναι στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο, αλλά στην Ελλάδα...