ΧΑΡΙΤΣΗΣ

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε κοινωνική καταστροφή"

Ο βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στην ανάγκη για ριζοσπαστισμό ώστε να αντιμετωπιστούν τα αδιέξοδα που βλέπει μπροστά της η ελληνική κοινωνία.

Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Η ακρίβεια στη χώρα μας συνεχίζει να έχει την υπογραφή του κυρίου Μητσοτάκη

Η τοποθέτηση του Αλέξη Χαρίτση με αφορμή τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής για το κύμα ακρίβειας και την αντίδραση των ευρωπαϊκών κρατών στην αύξηση του ενεργειακού κόστους.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Η διπλή κρίση πανδημίας και ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με τα κυβερνητικά ευχολόγια

Για δημοσιονομικές αβεβαιότητες έκανε λόγο σε συνέντευξή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ , Αλέξης Χαρίτσης, αναφερόμενος στην επίτευξη της υπέρογκης δημοσιονομικής προσαρμογής που έθεσε η κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Να σταματήσει η κυβέρνηση να βάζει πλάτη στο πλιάτσικο εις βάρος της κοινωνίας

Επίιθεση κατά της κυβέρνης για τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού εξαπέλυσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Χαρίτσης - Ζητά "οργανωμένο, δημόσιο και δωρεάν σύστημα ιχνηλάτησης με συνταγογράφηση των τεστ".

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Η κυβέρνηση να σταματήσει να καλλιεργεί κλίμα διχασμού για να αποποιηθεί τις ευθύνες της"

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας και το εμβολιαστικό πρόγραμμα άσκησε ο Αλέξης Χαρίτσης. Η ερώτηση που κατέθεσε για τα νέα μέτρα και τις επιχειρήσεις.

O τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν είχαν τίποτα να ανακοινώσουν για τις εκρηκτικές ανατιμήσεις"

"Η ελληνική οικονομία για δεκαετίες αναπτύχθηκε χάρη στο φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα και τους τελευταίους μήνες βρεθήκαμε να έχουμε την ακριβότερη χονδρεμπορική τιμή στην Ευρώπη" τόν ισε ο Αλ. Χαρίτσης.

Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση να στηρίξει την πραγματική οικονομία - Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να επιβιώσουν

"Η κυβέρνηση της ΝΔ συστηματικά υποσκάπτει τη δυνατότητα πρόσβασης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε τραπεζική χρηματοδότηση", τονίζει σε δήλωσή του ο Αλέξης Χαρίτσης.

Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Όλα για τους λίγους, ελάχιστα για τους πολλούς - Αυτό ειναι το σχέδιο Μητσοτάκη

Δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Αλέξης Χαρίτσης, αναφερόμενος στα μέτρα που εξήγγειλε στη ΔΕΘ. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για "παντελή απουσία σχεδίου για την στήριξη της νεολαίας".

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει μέτρα για τις εκρηκτικές αυξήσεις

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει μέτρα για τις εκρηκτικές αυξήσεις

"Δυστυχώς η κυβέρνηση κώφευσε στις εκκλήσεις μας, με αποτέλεσμα νοικοκυριά και επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν ένα κύμα αυξήσεων σε είδη πρώτης ανάγκης, τις πρώτες ύλες αλλά και στην ενέργεια" τονίζει ο Αλ. Χαρίτσης

Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Η κυβέρνηση επιχειρεί να στερήσει από τους μετανάστες το δικαίωμα της πολιτογράφησης"

Επίθεση του Αλέξη Χαρίτση προς την κυβέρνηση με αφορμή τις γραπτές εξετάσεις ιθαγένειας, οι οποίες αποτελούνται από ερωτήσεις "παπαγαλίας, που ακόμη και Έλληνες πολίτες δεν θα μπορούσαν να απαντήσουν", όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Χαρίτσης και η Έφη Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: "Το σχέδιο ανάκαμψης της κυβέρνησης δεν περιλαμβάνει την πλειοψηφία της κοινωνίας"

Η σημερινή παρουσίαση του Σχεδίου Ανάκαμψης αποτελεί "μία ακόμη επιβεβαίωση ότι το σχέδιο της κυβέρνησης δεν περιλαμβάνει την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας", σημείωσαν σε κοινή τους δήλωση, Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης.

Το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Προσβάλλουν ολόκληρη την κοινωνία οι πανηγυρισμοί Μητσοτάκη - Σταϊκούρα για την ύφεση

"Η πολυαναμενόμενη ανάκαμψη διαρκώς αναβάλλεται. Οι πανηγυρισμοί προσβάλλουν επαγγελματίες και εργαζόμενους, μια ολόκληρη κοινωνία", τονίζουν σε δήλωσή τους η Εφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης.

Έφη Αχτσιόγλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Αλέξης Χαρίτσης

Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου, Χαρίτσης για προβλέψεις κομισιόν: "Στενεύουν τα περιθώρια"

"Τα χρονικά περιθώρια που έχει η κυβέρνηση για να μην αποκτήσει η κρίση που βιώνουμε μόνιμα χαρακτηριστικά έχουν στενέψει δραματικά" σημειώνουν με κοινή δήλωσή τους Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου, Χαρίτσης.

O τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Η κυβέρνηση υλοποιεί εν μέσω πανδημίας το αντικοινωνικό της σχέδιο"

Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "χωρίς ένα νέο σχήμα ρύθμισης του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε μέσα στην κρίση, οι επιχειρήσεις αδυνατούν να λειτουργήσουν".

Ο Αλέξης Χαρίτσης

ΣΥΡΙΖΑ: "Επιθετική" γραμμή Λεγραινών με μηνύσεις και αγωγές για Folli-Follie

Όπως ο Αλ. Τσίπρας στο ζήτημα της εξοχικής κατοικίας που νοικιάζει στα Λεγραινά, έτσι και οι θιγόμενοι της υπόθεσης Folli-Follie διατίθενται να προσφύγουν σε ένδικα μέσα για να υπερασπιστούν τη θέση τους.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: ''Να αφεθούν ελεύθεροι οι διαδηλωτές του ΚΚΕ''

Υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί το γεγονός ότι έχουν μεταφερθεί 6.000 αστυνομικοί, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας την απελευθέρωση των προσαχθέντων από την αστυνομική επίθεση στο ΚΚΕ.

Ο πρόεδρος του ΒΕΑ, Παύλος Ραβάνης

Ραβάνης: "Ο νέος πτωχευτικός κώδικας δεν προστατεύει τις μικρές επιχειρήσεις"

Κατά τη συνάντηση της διοίκησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, ο πρόεδρος Παύλος Ραβάνης τόνισε ότι δεν δίνεται ουσιαστική λύση για την αποπληρωμή των δανείων.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Η σπέκουλα της κυβέρνησης έχει ξεπεράσει κάθε όριο

Ο Αλέξης Χαρίτσης κατηγόρησε την κυβέρνηση για "υποκρισία και σπέκουλα". "Φτάσαμε στο σημείο ο 'Αδωνις Γεωργιάδης να κατηγορεί τον Αλ. Τσίπρα ότι κάνει πλάτες στη Χρυσή Αυγή", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξετάσεις στα σχολεία

Χαρίτσης: "Η κυβέρνηση ανοίγει τα σχολεία με αυξημένο αριθμό μαθητών και χωρίς να παρέχει μάσκες"

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως "τίποτα δεν έγινε ως προς την ενίσχυση του εκπαιδευτικού προσωπικού και την προσαρμογή των σχολικών μονάδων στις νέες συνθήκες".

Χαρίτσης: Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για τον κορονοϊό είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας

Χαρίτσης: Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για τον κορονοϊό είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας

Με ανάρτηση στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση με αφορμή το νέο σποτ για την ατομική ευθύνη όσων επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Αλέξης Χαρίτσης κατά την είσοδό του στη Βουλή

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση επιχειρεί να επαναφέρει πολιτικές που "ξέμειναν" από τα μνημόνια

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το αναπτυξιακό σχέδιο. Τι λέει για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τα ελληνοτουρκικά.

Ο Αλέξης Χαρίτσης.

Χαρίτσης: Επιλογή Μητσοτάκη ο αποκλεισμός 1,6 εκ. συνταξιούχων απο τα αναδρομικά

"Να καταβάλει τα αναδρομικά στους συνταξιούχους δίχως περικοπές και αλχημείες" καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει λόγο για "επιλογή Μητσοτάκη" αναφορικά με τον "αποκλεισμό συνταξιούχων".