news 24/7

ΧΑΡΙΤΣΗΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Για την κυβέρνηση, το μόνο "μαξιλάρι" είναι οι εργαζόμενοι και οι μισθοί τους"

"Η άρνηση της κυβέρνησης να στηρίξει ουσιαστικά την οικονομία και την εργασία, παρά την παρακαταθήκη που της άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ενδεικτική της πολιτικής της” διαμηνύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Οι επιλογές της κυβέρνησης οδηγούν νομοτελειακά σε μέτρα λιτότητας"

"Η ιδιωτική κατανάλωση συρρικνώνεται, τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν, η βιωσιμότητα συνολικά της ελληνικής οικονομίας τίθεται εν αμφιβόλω" προειδοποιεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την κοροϊδία με αόριστες εξαγγελίες"

"Ο κ. Μητσοτάκης ή δεν έχει καταλάβει την έκρηξη ανεργίας που έρχεται με τις επιλογές της κυβέρνησής του ή νομίζει ότι με αντιπερισπασμούς θα μπορέσει να καλύψει το χάος που δημιουργεί" δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλέξης Χαρίτσης, εκπρόσωπος τύπου ΣΥΡΙΖΑ

Χαρίτσης για Novartis: Ομολογία διαφθοράς στην Ελλάδα - Οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν

Ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι η δικαστική απόφαση των ΗΠΑ για τη Novartis, αποδεικνύει ότι την περίοδο 2012-2015 υπήρξε διαφθορά μελών της κυβέρνησης στην Ελλάδα.

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Πέτσας: "Αν λέει αλήθεια ο Μιωνής, είμαστε μπροστά στην αποκάλυψη παρακράτους"

Για την κατάθεση του κ. Σάμπυ Μιωνή στην Προανακριτική Επιτροπή μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τι είπε για την οικονομία και το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ. Απάντηση Χαρίτση.

Χαρίτσης: "Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από τη διαμόρφωση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος"

Χαρίτσης: "Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από τη διαμόρφωση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος"

"Η διαμόρφωση ενός σύγχρονου ριζοσπαστικού και μεταρρυθμιστικού προγράμματος είναι η προωθητική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου" τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Χαρίτσης.

Χαρίτσης : Η ΝΔ γυρίζει τη χώρα προς τα πίσω

Tην άποψη οτι η ΝΔ γυρίζει τη χώρα σε ένα παρωχημένο μοντέλο διακυβέρνησης, που στοιχίζει ακριβά στους πολίτες και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων, εκφράσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης".  

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Το σκάνδαλο της χρηματοδότησης των ΜΜΕ λαμβάνει πλέον διεθνείς διαστάσεις

Σε πολύ υψηλούς τόνους ο Αλέξης Χαρίτσης κάλεσε τον Στέλιο Πέτσα να δώσει στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία που αφορούν τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ για τα μηνύματα του κορονοϊού.

Χαρίτσης για νομοσχέδιο Παιδείας: "Μας επιστρέφει σε λογική της δεκαετίας του '50"

Χαρίτσης για νομοσχέδιο Παιδείας: "Μας επιστρέφει σε λογική της δεκαετίας του '50"

"Το νομοσχέδιο μας επιστρέφει σε μια λογική που μιλάει για διαγωγή κοσμία, αυξάνει τον αριθμό των μαθητών στην τάξη και επαναφέρει ζητήματα αξιολόγησης με τιμωρητικούς όρους", ανέφερε ο Αλ. Χαρίτσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Πιο ανήσυχοι οι επαγγελματίες στον τουρισμό μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη

"Η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει ένα μοντέλο εσωτερικής υποτίμησης με μειώσεις μισθών, έκρηξη της ανεργίας, μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών και κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων" τόνισε ο Αλ. Χαρίτσης.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Υποκριτική η στάση της κυβέρνησης απέναντι σε γιατρούς και νοσηλευτές

"Η κυβέρνηση οφείλει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που είχε δρομολογήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ακόμη εκκρεμούν", διεμήνυσε ο βουλευτής

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης να πάρει θέση στην παρέμβαση Ντομπρόβσκις

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση στις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν περί "ενισχυμένης εποπτείας" που θα συνοδεύει το πακέτο των 32 δισ. ευρώ.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση δεν έχει πια καμία δικαιολογία να μην προχωρήσει άμεσα σε εμπροσθοβαρή μέτρα στήριξης

"Η αβεβαιότητα που δημιουργεί η πολιτική της κυβέρνησης στοιχίζει στην ελληνική οικονομία", τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης

Συγκέντρωση συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού

Πορεία για τον τουρισμό στην Αθήνα - "Είμαστε στο πλευρό τους", λέει ο Δ. Κουτσούμπας

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι πρέπει να επαναπροσληφθούν οι εποχικοί εργαζόμενοι, να δοθεί το επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις για να απαλλαγούν από τα χρέη και από τις πληρωμές τους.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Η κυβέρνηση εξακολουθεί να πορεύεται χωρίς σχέδιο για την οικονομία"

"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχωρά στις ίδιες ανεπαρκείς παρεμβάσεις στην οικονομία, παρότι οι προβλέψεις για την ύφεση έχουν γίνει πιο δυσμενείς" δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Κουνάνε το δάχτυλο στους νέους για τις πλατείες ενώ τους στέλνουν σχολείο

«Πώς μπορεί η κυβέρνηση να επικαλείται την ευθύνη παιδιών και νέων ενώ την ίδια στιγμή παίρνει το αχρείαστο ρίσκο να ανοίξει τα σχολεία για ελάχιστες μέρες;» διερωτάται ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης για σποτ Πολιτικής Προστασίας: Ξεχειλίζει από φιλελευθερισμό και προοδευτικότητα η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το σχόλιο του Άκη Σκέρτσου για το σποτ της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις για σεξισμό και αποσύρθηκε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Η κυβέρνηση σχεδιάζει τη ριζική αναδιάρθρωση της οικονομίας σε όφελος των ισχυρών"

Σφοδρή επίθεση του Α. Χαρίτση προς την κυβέρνηση. Έκανε λόγο για "μεθοδική διάλυση της μεσαίας τάξης" και κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, ως αποτέλεσμα της αύξησης της ανεργίας.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Εμπαιγμός για τους ανθρώπους του πολιτισμού τα πενιχρά κυβερνητικά μέτρα

"Τα πενιχρά μέτρα που ανακοίνωσε (ο κ. Πέτσας) αφορούν λίγους και αποκλείουν πολλούς. Αποκλείουν χιλιάδες εργαζόμενους, οργανισμούς και επιχειρήσεις του πολιτισμού, της δημιουργικής οικονομίας και της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης", τονίζει ο Αλ. Χαρίτσης.

Ο Αλέξης Χαρίτσης.

Χαρίτσης: Η λογική "βλέποντας και κάνοντας" οδηγεί σε πρωτοφανή ύφεση την οικονομία

"Όσο καθυστερεί η ουσιαστική στήριξη της οικονομίας, τα έσοδα του κράτους δεν μπορούν να ανακάμψουν" ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε την ανησυχία για λήψη επώδυνων μέτρων.

Ο Αλέξης Χαρίτσης κατά την είσοδό του στη Βουλή

Χαρίτσης: Ο κ.Μητσοτάκης είπε πολλά "εγώ", αλλά τίποτα για την οικονομία

Σε συνέντευξή του σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης ο Αλέξης Χαρίτσης κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι αναλώθηκε σε προσωπικούς κομπασμούς και δεν παρουσίασε το σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση που επήλθε εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο Αλέξης Χαρίτσης και η Έφη Αχτσιόγλου

Χαρίτσης και Αχτσιόγλου αμφισβητούν την αναγκαιότητα επαναλειτουργίας των σχολείων

Τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διατηρούν επιφυλάξεις για το αν συντρέχει ουσιαστικός λόγος να ανοίξουν αυτήν τη χρονική περίοδο τα σχολεία, όταν η χρονιά φτάνει πλέον προς το τέλος της.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

ΣΥΡΙΖΑ: Νέες πρωτοβουλίες για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Ο Αλέξης Χαρίτσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει κάνει τίποτα για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ενώ προανήγγειλε πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ "για να δοθεί λύση στο ζήτημα".

Ο Αλέξης Χαρίτσης

ΣΥΡΙΖΑ: Εξηγήσεις Μητσοτάκη και παραίτηση Βρούτση ζήτησε ο Χαρίτσης

"Το σκάνδαλο της δήθεν τηλεκατάρτισης πρέπει να διερευνηθεί άμεσα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις. Μονόδρομος η παραίτηση του κ. Βρούτση", ανέφερε μεταξύ επίσημης τοποθέτησής του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Για κάποιους η κρίση είναι ευκαιρία για μνημονιακές πολιτικές"

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφερόμενος στην επόμενη μέρα της οικονομίας με "στρατιές ανέργων και ισοπέδωση εργασιακών δικαιωμάτων".

Τηλεκατάρτιση επιστημόνων με "Σκοιλ Ελικικου" και Google translate

Τηλεκατάρτιση επιστημόνων με "Σκοιλ Ελικικου" και Google translate

Ποικίλα σχόλια έχουν προκαλέσει, τα κραυγαλέα λάθη, που συνάντησαν οι επιστήμονες στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για τα 600 ευρώ. Για "τεράστιο σκάνδαλο" κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητά εξηγήσεις.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Χρειαζόμαστε άμεσα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα ενίσχυσης της οικονομίας

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τα μέτρα που προτείνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενάντια στην πανδημία με έμφαση στη στήριξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων

Ο Αλέξης Χαρίτσης.

Χαρίτσης: Στηρίζει ή αποδοκιμάζει ο Μητσοτάκης τις πρακτικές Γεωργιάδη;

Να απαντήσει αν στηρίζει ή αποδοκιμάζει τον υπουργό Ανάπτυξης καλεί τον πρωθυπουργό ο Αλέξης  Χαρίτσης σχετικά με την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην οποία διαφημίζει διαδικτυακά μαθήματα της "Ελληνικής Αγωγής".

Φωτογραφεία αρχείου

ΣΥΡΙΖΑ: "Καλωσορίζουμε την Νέα Δημοκρατία στο μέτωπο της λογικής και του πατριωτικού συμφέροντος"

Τι ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας την υποδοχή από την κυβέρνηση, της ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Αντί για έκκληση για εθελοντές η κυβέρνηση να προχωρήσει τώρα σε προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών"

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης στάθηκε στην ανάγκη ενίσχυση του συστήματος υγείας, προτρέποντας την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: "Η ΕΚΤ περιλαμβάνει την Ελλάδα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια"

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σχολίασε τη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα της ΕΚΤ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση.