Άκαρπη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΟΕΔΗΝ - Χουλιαράκη. Νέες κινητοποιήσεις

Συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έξω από το υπουργείο Οικονομικών, την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016. Η ΠΟΕΔΗΝ διαμαρτύρεται για το ασφαλιστικό και την υποστελέχωση των νοσοκομείων.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έξω από το υπουργείο Οικονομικών, την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016. Η ΠΟΕΔΗΝ διαμαρτύρεται για το ασφαλιστικό και την υποστελέχωση των νοσοκομείων. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ. Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, προαναγγέλλοντας κινητοποιήσεις και καταλήψεις

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, είχαν σήμερα εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, (ΠΟΕΔΗΝ).

Κατέθεσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους, ζητώντας αύξηση της χρηματοδότησης για το ΕΣΥ, προσλήψεις προσωπικού, ένταξη του υγειονομικού προσωπικού στα ΒΑΕ και απόσυρση του ασφαλιστικού σχεδίου νόμου.

«Τονίσαμε για άλλη μια φορά ότι με τον προϋπολογισμό του υπουργείου Υγείας που εκτελείται οι Δημόσιες Δαπάνες Υγείας θα κατρακυλήσουν εφέτος στο 5% του ΑΕΠ και ως εκ τούτου οι πολίτες θα βάζουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για αγορά υπηρεσιών. Τα νοσοκομεία θα λάβουν λιγότερα χρήματα από αυτά που οφείλουν στους προμηθευτές και δεν προβλέπεται κονδύλι για προσλήψεις νέου προσωπικού», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Σύμφωνα με τον ίδιο η συνάντηση με τον κ. Χουλιαράκη απέβη άκαρπη, και προανήγγειλε νέες κινητοποιήσεις και καταλήψεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ένταση στο ΥπΟικ μεταξύ ΜΑΤ και μελών της ΠΟΕΔΗΝ

SHARE: