Ανακάλυψε τη δύναμή που κρύβεις μέσα σου για σένα και τους άλλους!

Ανακάλυψε τη δύναμή που κρύβεις μέσα σου για σένα και τους άλλους!

Η νέα διαφήμιση από το Panadol Extra που θα μας καθηλώσει και θα μας κάνει ακόμα πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ!!!

Χρειάζεται μερικές φορές κάποιος να μας υπενθυμίζει τη δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας, πόσο δυνατοί άνθρωποι είμαστε ακόμα και όταν ο σωματικός και ψυχικός πόνος μας κάνει να το ξεχνάμε. Μερικές φορές η εσωτερική μας δύναμη είναι τόσο μεγάλη που κανένας πόνος δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε όχι μόνο για τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και για τους γύρω μας.

Μια τέτοια μοναδική ιστορία, μιας γυναίκας με ξεχωριστή ψυχική και σωματική δύναμη μας παρουσιάζει το Panadol Extra μέσα από την νέα του διαφημιστική καμπάνια που θα ξεκινήσει να προβάλλεται σήμερα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Η συγκλονιστική ιστορία της Κατερίνας Γιαννακοπούλου έρχεται να μας θυμίσει ότι μια αφορμή αρκεί για να φανερώσει πτυχές του χαρακτήρα μας που μπορεί μέχρι εκείνη τη στιγμή να μην γνωρίζαμε ότι υπήρχαν.

Όταν κάποιοι οικογενειακοί φίλοι της Κατερίνας, χάσανε το παιδί τους, τότε κι αυτή έδωσε την υπόσχεση ότι δεν θα σταματήσει να προσφέρει τη στήριξη και την αγάπη της, στο άλλο παιδί της οικογένειας με νοητική υστέρηση συνεχίζοντας την ενασχόλησή της με το χώρο της ειδικής αγωγής, ως Επιστήμονας της Ειδικής Φυσικής Αγωγή.

Έτσι, με τη βοήθεια και άλλων επιστημόνων Ειδικής Αγωγής, ιδρύθηκε το ΑΛΜΑ, ένας Σύλλογος που ειδικεύεται σε προγράμματα κοινωνικοποίησης - ένταξης ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό. Μέσα από εκπαιδευτικές, αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στόχος του Συλλόγου «ΑΛΜΑ» είναι η ένταξή τους των παιδιών αυτών σε μια κοινωνία ίσων ευκαιρών.

Μέχρι σήμερα, η Κατερίνα Γιαννακοπούλου και οι συνεργάτες της έχουν προσφέρει τη στήριξή τους σε περισσότερα απο 2000 παιδιά ενώ αυτή τη στιγμή υλοποιούν προγράμματα για 210 παιδιά.

Σε αυτήν την προσπάθεια κανένας πόνος δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για την Κατερίνα. Ο αγώνας της για το δικαίωμα όλων των παιδιών σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών δεν μπορεί να επηρεαστεί από τον σωματικό πόνο.

Γιατί απλά όταν προσφέρεις κάθε πόνος αξίζει, όπως αναφέρει και η ίδια.

Ας εμπνευστούμε από την Κατερίνα και ας αναζητήσουμε όλοι τη δύναμη που όλοι έχουμε να αλλάξουμε όχι μόνο τη ζωή τη δική μας αλλά και των συνανθρώπων μας

Δείτε την ιστορία της Κατερίνας εδώ:

SHARE: