Διαμαντίδης-Παπαλουκάς και “Βάλτο αγόρι μου” στο νέο σποτ του Υπουργείου Υγείας

Διαμαντίδης-Παπαλουκάς και “Βάλτο αγόρι μου” στο νέο σποτ του Υπουργείου Υγείας
Διαμαντίδης και Παπαλουκάς στο νέο σποτ του Υπ. Υγείας για τον κορονοϊό twitter

Δύο εμβληματικοί ηγέτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ έγιναν ξανά... συμπαίκτες για το νέο σποτ του Υπ. Υγείας για τον κορονοϊό. Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια.

Συμπαίκτες, αυτή τη φορά όχι σε παρκέ αλλά σε σποτ του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό έγιναν Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς, που είναι και οι πρωταγωνιστές του βίντεο.

Οι δύο σπουδαίοι πρώην άσοι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ συμμετέχουν στο σποτ που αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Υπουργός Υγείας (επίσης πρώην αθλητής μπάσκετ), Βασίλης Κικίλιας στέλνοντας το μήνυμα για τη μάχη με τον κορονοϊό που μαίνεται υπό τον ήχο του αλησμόνητου “Βάλτο αγόρι μου” από τον ημιτελικό της Εθνικής κόντρα στη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005 (σκόρερ ο Δ. Διαμαντίδης). Ανάρτηση του βίντεο έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Κάθε μεγάλος αγώνας κρίνεται στο τέλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς προχωράει ο εμβολιασμός μέχρι να χτίσουμε την ανοσία του πληθυσμού. Ευχαριστούμε τον Δ. Διαμαντίδη & τον Θ. Παπαλουκά για τη συμμετοχή τους στο σποτ του Υπ. Υγείας”, έγραψε στο Twitter ο Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε το σποτ του Υπ. Υγείας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα