Euronephros: Η νέα σύγχρονη μονάδα αιμοκάθαρσης στην Αθήνα

Euronephros: Η νέα σύγχρονη μονάδα αιμοκάθαρσης στην Αθήνα

Η πιο σύγχρονη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης βρίσκεται στην Αθήνα.

Με κυρίαρχο στόχο την παροχή εξειδικευμένης επιστημονικής γνώσης, υψηλού επιπέδου ιατρική τεχνολογία και σημαντικές λειτουργικές διευκολύνσεις για τους ασθενείς, ο Όμιλος DOCTUM Κ. ΓΙΟΚΑΡΗΣ & Σία δημιούργησε σε κεντρικό σημείο της Αθήνας την Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης EURONEPHROS.

Η EURONEPHROS διαθέτει άνετους και πλήρως κλιματιζόμενους χώρους οι οποίοι καλύπτουν εφτά ορόφους ενώ παράλληλα λειτουργούν και δύο υπόγεια πάρκινγκ. Κάθε όροφος διαθέτει ατομικές παροχές οξυγόνου, δωρεάν πρόσβαση στο Wi Fi της μονάδας, ατομική τηλεόραση, ατομικό ραδιόφωνο και όλα όσα απαιτούνται για την ευχάριστη ολιγόωρη παραμονή των ασθενών που χρειάζονται αιμοκάθαρση.

Η Μονάδα μπορεί να εξυπηρετήσει 180 ασθενείς οι οποίοι ανάλογα με την επιθυμία τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ηλεκτρικά πολύσπαστα κρεβάτια ή τις ηλεκτρικές, αυτοχειριζόμενες, πολυθρόνες πολλαπλών θέσεων.

Για την εξυπηρέτηση των ασθενών η μονάδα EURONEPHROS περιλαμβάνει:

  • Τρεις μεγάλες αίθουσες αιμοκάθαρσης (μία σε κάθε όροφο) με 45 συνολικά θέσεις.
  • Δύο ξεχωριστές κλίνες σε απομονωμένη αίθουσα για τους ασθενείς με ηπατοπάθειες.
  • Άνετους χώρους υποδοχής-αναμονής.
  • Δύο υπόγειους ορόφους με 30 θέσεις πάρκινγκ.

Μηχανολογική και ιατρική υπεροχή

Όσον αφορά το μηχανολογικό εξοπλισμό, έχουν εγκατασταθεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας του κορυφαίου γερμανικού οίκου B.BRAUN. Το νερό της αιμοκάθαρσης είναι επεξεργασμένο με αντίστροφη όσμωση διπλής επεξεργασίας, που παρακολουθείται ON LINE, ενώ τα φίλτρα της αιμοκάθαρσης είναι τελευταίου τύπου συνθετικής μεμβράνης των οίκων Medica Ιταλίας και Dialife Ελβετίας.

Για τη στελέχωση της μονάδας σε ανθρώπινο δυναμικό δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή επιστημονικού και νοσηλευτικού προσωπικού, έτσι ώστε η ιατρική δεοντολογία αλλά και η επαγγελματική ηθική να εναρμονίζονται πλήρως με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των ασθενών.

Στο πλαίσιο αυτό, η EURONEPHROS που βρίσκεται στους Αμπελόκηπους διαθέτει έμπειρους νεφρολόγους, καρδιολόγους και αγγειοχειρουργούς με πολυετή επιστημονική πείρα για την παρακολούθηση των αιμοκαθαιρομένων ασθενών.

Ο Αναστάσιος Γαλήνας, Νεφρολόγος & Eπιστημονικός Διευθυντής της Euronephros μας ενημερώνει αναλυτικά για την αιμοκάθαρση στην Euronephros

EURONEPHROS: Extra παροχές για τους ασθενείς

Οι κτηριακές εγκαταστάσεις και ο μηχανολογικός εξοπλισμός πληρούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις και κανονισμούς, όσον αφορά τη στειρότητα, την καθαριότητα και τη συντήρηση, αποτέλεσμα που εξασφαλίζεται με συχνούς, τακτικούς, προγραμματισμένους ελέγχους.

Επιπλέον:

  • Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες.
  • Υπάρχει ασθενοφόρο για τη μεταφορά των ασθενών.
  • Πραγματοποιούνται τακτικοί έλεγχοι όλων των αναγκαίων εργαστηριακών παραμέτρων των αιμοκαθαιρομένων.
  • Διατίθενται φίλτρα αιμοκάθαρσης Polysulfone, Polyethersulfone και Purema, Low flux, High Flux των οίκων Medica Ιταλίας και Dialife Ελβετίας.
  • Υπάρχουν συμβάσεις με όλους τους ασφαλιστικούς οργανισμούς.
  • Υπάρχει πολύπλευρη υποστήριξη σε συνεργασία με διαγνωστικά κέντρα εγνωσμένου κύρους.
  • Έχει διασφαλιστεί η παρουσία μονίμου καρδιολόγου για όσους τον χρειάζονται.
  • Διατίθεται ισχυρή ηλεκτρογεννήτρια για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της μονάδας ακόμη και στην περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης EURONEPHROS ανήκει στον όμιλο DOCTUM Κ. ΓΙΟΚΑΡΗΣ & Σία και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της κ. Γιόκαρη «αποστολή μας είναι να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας όσο το δυνατόν περισσότερη και καλύτερης ποιότητας ζωή. Ξεκινώντας με αυτή τη βασική επιδίωξη δημιουργήσαμε την EURONEPHROS αποβλέποντας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Υγείας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους βελτίωσης και παράτασης της ζωής των ασθενών μας καθώς και τη δυνατότητα να ικανοποιούνται, με αξιοπρέπεια, οι βασικές και επιβεβλημένες ανάγκες τους».

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης EURONEPHROS βρίσκεται στην οδό Σεβαστουπόλεως 15 στους Αμπελόκηπους. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ.: 210 7485100 & 210 7485101 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.euronephros.gr

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version