H Seneca Medical Group στο συνέδριο FUE EUROPE 10th Annual Meeting

H Seneca Medical Group στο συνέδριο FUE EUROPE 10th Annual Meeting
Ο Dr Γεώργιος Γούνναρης στο συνέδριο FUE EUROPE 10th Annual Meeting NIKOS KATSAROS

H Seneca Medical Group βρέθηκε στη 10η Ετήσια Συνάντηση της FUE Europe Society που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 15 -17 Σεπτεμβρίου. Ένα συνέδριο για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την τριχόπτωση και την αντιμετώπισή της.

Πραγματοποιήθηκε στις 15 -17 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα η 10η Ετήσια Συνάντηση της FUE Europe Society, με ομιλητές από ολόκληρο τον κόσμο, σε ένα συνέδριο που συζητήθηκαν διεξοδικά όλες οι νέες τάσεις, μέθοδοι και τεχνικές γύρω από τους τρόπους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.

H Seneca Medical Group βρέθηκε στον πυρήνα του ενδιαφέροντος του συνεδρίου, τόσο από το ρόλο της ως χορηγού του FUE EUROPE αλλά και μέσω της ομιλίας του Δρ Γεωργίου Γούνναρη, πλαστικού χειρουργού και μέλους της ομάδας της Seneca, καθώς επίσης και μέσα από τη συμβολή της στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

FUE EUROPE: Ένα συνέδριο για ό,τι νέο υπάρχει γύρω από την τριχόπτωση

Οι θεματικές συζητήσεις του FUE EUROPE έδωσαν την ευκαιρία για την περαιτέρω εμβάθυνση, αξιολόγηση και επιμόρφωση καθώς μέσα από τις παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν, δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με τις τελευταίες τεχνολογίες με επίκεντρο την αναγεννητική ιατρική και να δημιουργηθεί ένα διευρυμένο δίκτυο ειδικών γύρω από τις μεθόδους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.

Σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν τα τελευταία και νεότερα σχετικά με την τεχνολογία FUE, που από το 2002 αποτελεί την πιο δημοφιλή τεχνική εμφύτευσης μαλλιών.

NIKOS KATSAROS

Ομιλητές από κάθε γωνιά του κόσμου μετέφεραν τις προσεγγίσεις τους για την επιλογή της βέλτιστης προσέγγισης για κάθε περίπτωση, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεθόδων της FUE.

Μια σειρά από ειδικούς, ιδιαίτερα γνωστοί στον τομέα τους, μίλησαν για τις προκλήσεις γύρω από την εμφύτευση μαλλιών παρουσιάζοντας μια μεγάλη ποικιλία χειρουργικών επεμβάσεων, ενώ ταυτόχρονα εισήγαγαν τους προβληματισμούς τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν για κάθε μέθοδο που υιοθετούν.

NIKOS KATSAROS

Παράλληλα, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν οι διαδραστικές παρουσιάσεις των ομιλητών του συνεδρίου, που μετέδωσαν οπτικοακουστικό υλικό από επεμβάσεις που πραγματοποίησαν στο παρελθόν, αναλύοντας τις επιμέρους δυσκολίες που αντιμετώπισαν σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στο ευρύ φάσμα των περιπτώσεων που προκαλούν την τριχόπτωση, χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, παραδείγματα σοβαρών ασθενειών καθώς επίσης και ατυχημάτων.

Στο συνέδριο συμμετείχαν μεγάλα ονόματα από το χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών όπως o Dr. John Cole, o Dr. Christian Bisanga και ο Ron Shapiro. Σημαντική ήταν και η ελληνική παρουσία, καθώς στη διοργάνωση συμμετείχαν έμπειροι Έλληνες γιατροί του χώρου ενώ συνδιοργανωτής ήταν και ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής.

Ο Δρ Γεώργιος Γούνναρης στο βήμα των ομιλητών του συνεδρίου

Ο Δρ Γεώργιος Γούνναρης παίρνοντας τη σκυτάλη στο βήμα των ομιλητών, έκανε μια ιστορική αναδρομή στην εξέλιξη της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών, εστιάζοντας στην παρουσίαση των αλμάτων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον τομέα αυτό, με αποκορύφωμα την ανάδειξη της σημασίας της τεχνικής FUE.

NIKOS KATSAROS

Ο κ. Γούνναρης παρουσίασε έπειτα το σπουδαίο έργο της Seneca Medical Group, του Νο 1 οργανισμού μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη που, όπως εξήγησε, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών και καινοτόμα συστήματα διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης.

Μιλώντας για το έργο της και για το υψηλού επιπέδου προδιαγραφών διαδικασίες που ακολουθούνται, εξήγησε ότι η διαδικασία εμφύτευσης από την αρχή μέχρι το τέλος της διεξάγεται από 100% εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό, που ακολουθεί αυστηρά το πρωτόκολλο.

Όπως μάλιστα επεσήμανε, την τελευταία 5ετία τα χειροκίνητα εργαλεία έχουν αντικατασταθεί με μηχανοκίνητα, με ιδιαίτερα σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η μεγαλύτερη ακρίβεια στην εξαγωγή των τριχοθυλακίων, μικρότερο τραυματισμό και ταχύτερη επούλωση.

NIKOS KATSAROS


Μιλώντας για το αποτέλεσμα που θα έχει όποιος επισκεφθεί τη Seneca Medical Group, όπως επεσήμανε ο κ. Γούνναρης, είναι 100% φυσικό και ασφαλές, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται ο πλήρης έλεγχος της κατεύθυνσης και του βάθους της τρίχας σύμφωνα με τα απαιτούμενα στάνταρς.

Η Seneca πρωτοπόρος στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Η ομάδα της Seneca έχει 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο της θεραπείας της τριχόπτωσης με χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο να την έχουν εμπιστευτεί για αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωής τους.

Η διαδικασία διάγνωσης, που πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό, καταλήγει σε ένα εξατομικευμένο πλάνο για τον κάθε ασθενή, το οποίο εγγυάται την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Η Seneca Medical Group λειτουργεί σήμερα τρείς κλινικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γλασκώβη και ένα διαγνωστικό κέντρο στο Εδιμβούργο και ένα διαγνωστικό κέντρο στο Aberdeen. Η κλινική της Αθήνας, μάλιστα, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κλινική θεραπείας κατά της τριχόπτωσης στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα