Κορονοϊός: Αρνητικά τα αποτελέσματα παικτών και προσωπικού του Ολυμπιακού

Στιγμιότυπο από την προπόνηση του Ολυμπιακού
Στιγμιότυπο από την προπόνηση του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος, ανακοίνωσε από τα social media ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων παικτών, προπονητών και υπαλληλικού προσωπικού των ερυθρολεύκων είναι όλα αρνητικά.

Οι παίκτες, προπονητές καθώς και υπάλληλοι του Ολυμπιακού υποβλήθηκαν στη διάρκεια της Τρίτης στις απαραίτητες εξετάσεις προληπτικά μετά από την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος, ανακοίνωσε από τα social media ότι όλα τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. "Αγαπητοί, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορονοϊό όλων των παικτών, προπονητών και υπαλληλικού προσωπικού είναι όλα αρνητικά", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα της UEFA για το κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακός - Γουλβς δεν επηρεάζουν μόνο τους φίλους των δύο ομάδων αλλά και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Κλειστή θα παραμείνει η μικτή ζώνη στο Γ. Καραϊσκάκης όπως ενημέρωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η αγγλική ομάδα το βράδυ της Τρίτης (10/3) επιβεβαίωσε ότι έρχεται για να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό (12/03, 22.00) και κάνει λόγο για αχρείαστο ρίσκο που παίρνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι λόγω της απόφασης της UEFA.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ολυμπιακός, Κορονοϊός
SHARE: