Κρούσματα: Προς νέο αρνητικό ρεκόρ με περίπου 27.000 σήμερα

Κρούσματα: Προς νέο αρνητικό ρεκόρ με περίπου 27.000 σήμερα
Κόσμος στην πλατεία Συντάγματος τα Χριστούγεννα 2021 ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI

Στις 27000 περίπου θα ανέλθουν τα κρούσματα κορονοϊού σήμερα σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Νέο ημερήσιο ρεκόρ καταγραφής κρουσμάτων κορονοϊού αναμένεται να καταγραφεί σήμερα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Τα κρούσματα αναμένεται να είναι περισσότερα από 27000, ένδειξη ότι η μετάλλαξη Ομικρον έχει πια κυριαρχήσει πλήρως, τουλάχιστον στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Θυμιζουμε ότι χθες, Τρίτη τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 21000 “επίδοση” που συνιστούσε ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας στη χώρα.

Εν τω μεταξύ στις 15:00 θα ανακοινωθούν νέα μέτρα τα οποία θα ισχύσουν από τις 6 το πρωί της Πέμπτης σε μία προσπάθεια της κυβέρνησης να περιορίσει τη διασπορά και να προστατεύσει το ΕΣΥ το οποίο βρίσκεται πάντως σε οριακή κατάσταση.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από σύσκεψη στην οποία πήρε μέρος και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επέστρεψε από την Ηπειρο. Τις σχετικές ανακοινώσεις θα κάνει ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Μεταξύ των επίδικων των νέων μέτρων είναι αν θα διατηρηθεί η μουσική στα μαγαζιά (εστίασης και όχι μόνο).

Την ίδια ώρα επιστήμονες εκφράζουν φόβους ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες, και ιδιαίτερα μετά την Πρωτοχρονιά, τα ημερήσια κρούσματα μπορεί να ξεπεράσουν και τις 30.000.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε Live κάθε εξέλιξη που αφορά την πανδημία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα