Μπλακ άουτ στον ΕΟΠΥΥ. Συνεχίζουν την απεργία τους οι γιατροί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου

Μπλακ άουτ στον ΕΟΠΥΥ. Συνεχίζουν την απεργία τους οι γιατροί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου
Μέλη του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής βρίσκονται μπροστά από τα γραφεία του ΕΟΠΠΥ κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας. Αθήνα,Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ Γ. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι γιατροί καταγγέλλουν την κυβέρνηση που από τη μία καλεί σε διάλογο και από την άλλη άμα τη έναρξη του καταθέτει αιφνιδιαστικά προς ψήφιση τροπολογία του υπουργείου υγείας για τον ΕΟΠΥΥ στο νομοσχέδιο «σκούπα» για τους πλειστηριασμούς

Νέα παράταση της απεργίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ – ΕΟΠΥΥ).

Αποφάσισαν να συνεχίσουν την απεργιακή κινητοποίηση μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, κατηγορώντας τον υπουργό ότι έχει ήδη λάβει τις αποφάσεις του.

Οι γιατροί καταγγέλλουν την κυβέρνηση που από τη μία καλεί σε διάλογο και από την άλλη άμα τη έναρξη του καταθέτει αιφνιδιαστικά προς ψήφιση τροπολογία του υπουργείου υγείας για τον ΕΟΠΥΥ στο νομοσχέδιο «σκούπα» για τους πλειστηριασμούς. 

Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ κάνουν λόγο για προσχηματικό διάλογο και κατηγορούν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι τους αιφνιδίασε, με την τροπολογία που κατέθεσε και ψηφίστηκε και η οποία αφορά τη σχέση εργασίας που θα έχουν στο νέο φορέα. Μετά τη συνάντηση που είχαν εξάλλου με το γγ του υπουργείου Υγείας εκτίμησαν ότι δεν θα βρεθεί κοινός τόπος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα