Το ΙΑΣΩ υπόσχεται εξατομικευμένη εμπειρία μαγνητικής τομογραφίας και μοναδικές τεχνολογίες

Το ΙΑΣΩ υπόσχεται εξατομικευμένη εμπειρία μαγνητικής τομογραφίας και μοναδικές τεχνολογίες

Ο νέος εξελιγμένος Μαγνητικός Τομογράφος 3 TESLA Magnetom Vida του ΙΑΣΩ αποτελεί την σωστότερη επιλογή για τις εξετάσεις σου.

Ως ιατρική τεχνολογία, θα μπορούσαμε να πούμε πως ορίζεται όποια τεχνολογία συμβάλλει αποτελεσματικά στη διάγνωση, την παρακολούθηση και τη θεραπεία σχεδόν κάθε νόσου ή πάθησης που επηρεάζει την υγεία μας. Τα τελευταία χρόνια γίνονται ραγδαία βήματα προς την εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας, έχοντας ανοίξει νέους δρόμους στην ιατρική επιστήμη. Όσο μεγαλύτερα είναι τα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, τόσο πιο μεγάλη είναι και η ανάγκη των ασθενών για κάτι καλύτερο. Για εξατομικευμένη εξέταση, θεραπεία και φροντίδα από τους γιατρούς, έτσι ώστε να "χτιστεί" μια ακόμα καλύτερη σχέση εμπιστοσύνης.

Το ΙΑΣΩ, από τα καλύτερα εξοπλισμένα νοσοκομεία στην Ευρώπη, αποφάσισε να επενδύσει σε αυτές τις μοναδικές τεχνολογίες και υπόσχεται πλέον εξατομικευμένη εμπειρία μαγνητικής τομογραφίας.

Εγκαθιστώντας τον πιο εξελιγμένο Μαγνητικό Τομογράφο 3 TESLA Magnetom Vida, τον πρώτο Μαγνητικό Τομογράφο 3 Τesla, βιομετρικής τεχνολογίας για εξατομικευμένη εξέταση, ο οποίος επιτυγχάνει άριστα αποτελέσματα για κάθε εξεταζόμενο ανεξάρτητα από την ανατομία και την φυσιολογία του, το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί και αλλάζει τα δεδομένα στη χώρα μας. Πρόκειται για το μοναδικό σύστημα το οποίο διαθέτει 228 κανάλια και την τεχνολογία πηνίων Biomatrix, ενώ το καλύτερο (και σημαντικότερο) είναι πως προσφέρει τη δυνατότητα διενέργειας των εξετάσεων με 45% έκπτωση για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το ΙΑΣΩ υπόσχεται εξατομικευμένη εμπειρία μαγνητικής τομογραφίας και μοναδικές τεχνολογίες

Ο Μαγνητικός Τομογράφος 3 TESLA Magnetom Vida του ΙΑΣΩ διαθέτει μοναδικές τεχνολογίες και προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων για τον ασθενή. Εκτός από την εξατομικευμένη εμπειρία που υπόσχεται, καθώς η διαφορετική ανατομία του κάθε εξεταζόμενου δεν επηρεάζει την εξέταση, παράλληλα μειώνει το χρόνο πολλών εξετάσεων, σε ορισμένες εξετάσεις έως και 50%. Για παράδειγμα, επιτυγχάνεται ολοκληρωμένη εξέταση ποδοκνημικής σε μόλις 10 λεπτά και ολοκληρωμένη εξέταση γόνατος σε μόλις 8 λεπτά. Επίσης, εξέταση εγκεφάλου σε μόλις 10’ και επείγουσες εξετάσεις εγκεφάλου σε μόλις 8 λεπτά.

Πόσο σημαντική είναι αυτή η εξατομικευμένη εμπειρία, στην οποία αναφερόμαστε; "Η εξατομικευμένη εξέταση προσαρμόζεται στην σωματοδομή, την αναπνευστική και καρδιακή λειτουργία του ασθενούς και καθορίζει τις αντίστοιχες παραμέτρους και πρωτόκολλα εξασφαλίζοντας άριστη απεικόνιση με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τον ασθενή", σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό του ΙΑΣΩ.

Όσο για το πόσο πιο εύκολη μπορεί να γίνει η ζωή των γιατρών και των ασθενών με τον νέο Μαγνητικό Τομογράφο 3 TESLA Magnetom Vida Βιομετρικής τεχνολογίας, απαντούν: "Διευκολύνονται ιδιαίτερα ασθενείς με κλειστοφοβία που θα πρέπει να υποβληθούν σε χρονοβόρες και εξειδικευμένες εξετάσεις. Οι εξετάσεις των ασθενών αυτών είναι μέγιστης ποιότητας και πλέον διαγνωστικές. Ιδιαίτερα σε περιστατικά δύσκολα με διαγνωστικούς προβληματισμούς η μαγνητική τομογραφία υψηλής ποιότητας αυτού του είδους μπορεί να λύσει τα χέρια των ιατρών και να βοηθήσει αποτελεσματικά τους ασθενείς".

Σε ερώτηση σχετικά με την τεχνολογία που κάνει το συγκεκριμένο μηχάνημα να ξεχωρίζει, οι γιατροί του ΙΑΣΩ απαντούν: "Η βιομετρική τεχνολογία που προσαρμόζει τις παραμέτρους της κάθε εξέτασης στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενούς".

Εξετάσεις υψηλής ποιότητας με ελεύθερη αναπνοή ακόμα και σε εξετάσεις καρδιάς σε ένα μόνο καρδιακό χτύπο καθώς και σε δυναμικές εξετάσεις ήπατος, καθώς και μειωμένος θόρυβος κατά τη διάρκεια της εξέτασης είναι δύο ακόμα μεγάλα πλεονεκτήματα του Μαγνητικού Τομογράφου 3 TESLA Magnetom Vida. Η ποιότητα της εικόνας σε εξεταζόμενους με μεταλλικά εμφυτεύματα με τεχνικές μείωσης των ψευδό εικόνων βελτιστοποιείται, ενώ παρέχονται και αγγειογραφικές μελέτες σε ασθενείς που δεν μπορεί να τους χορηγηθεί σκιαγραφικό.

Ο βιομετρικής τεχνολογίας Μαγνητικός Τομογράφος του ΙΑΣΩ υπόσχεται μελέτη χονδροπάθειας πριν την έλευση μορφολογικών αλλοιώσεων, εκτίμηση καρδιακής λειτουργίας για όλους τους ασθενείς ακόμα και σε αυτούς με αρρυθμία, ειδικά πρωτόκολλα για παιδιατρικές εξετάσεις, καθώς επίσης και ολόσωμες εξετάσεις για παρακολούθηση ογκολογικών ασθενών υψηλής διαγνωστικής αξίας. Τέλος, με την εξελιγμένη τεχνική TWIST προσφέρει δυναμική μελέτη μαστών για ακριβέστερη σταδιοποίηση της νόσου.

Μιλάμε, λοιπόν, για ένα μοναδικό τεχνολογικό σύστημα που διαθέτει 514 κατευθύνσεις διάχυσης με το υπερευαίσθητο diffusion spectrum imaging, νέα πολυκάναλα πηνία για άριστη ποιότητα εικόνας και επιπλέον επιτάχυνση της εξέτασης (πηνίο εγκεφάλου/αυχένα 64 καναλιών, πηνίο σώματος 60 καναλιών, πηνίο σπονδυλικής στήλης 72 καναλιών, για πρώτη φορά εξειδικευμένο πηνίο 16 καναλιών για νεογέννητα και παιδιά έως 18 μηνών, μοναδικό πηνίο μαστού 18 καναλιών για άριστες 2D και 3D εικόνες, εξειδικευμένο πηνίο περιφερικής αγγειογραφίας 36 καναλιών).

Όλοι μας έχουμε ανάγκη από εξατομικευμένη εξέταση, θεραπεία και φροντίδα από τους κατάλληλους γιατρούς και τα σωστά μηχανήματα. Το ΙΑΣΩ εδώ και χρόνια έχει στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογίες, οι οποίες παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον ασθενή.

Πλέον, διαθέτοντας τον νέο Μαγνητικό Τομογράφο 3 TESLA Magnetom Vida αποτελεί και την σωστότερη επιλογή για τη διενέργεια των εξετάσεών μας, καθώς εκτός από την εξαιρετική διαγνωστική ακρίβεια, προσφέρει και τη δυνατότητα διενέργειας των εξετάσεων με 45% έκπτωση για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

SHARE:

24Media Network