Υπό κράτηση για το βιασμό της 16χρονης

Υπό κράτηση για το βιασμό της 16χρονης

Προσωρινά κρατούμενοι ο 26χρονος Ηρακλειώτης και οι δύο 20χρονοι από την Αλβανία, οι οποίοι κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 16χρονης

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι τρεις νεαροί, ο 26χρονος Ηρακλειώτης και οι δύο 20χρονοι Αλβανοί, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στον ομαδικό βιασμό της 16χρονης ύστερα από αναγκαστική χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι τρεις νεαροί αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, με τους δύο 20χρονους να ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία σχέση με το βιασμό της κοπέλας και τον 26χρονο να σημειώνει ότι όλα συνέβησαν με τη συναίνεσή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Ηρακλειώτης ήταν εκείνος που το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με την καταγγελία της 16χρονης, αφού την βίασε και την “πότισε” ναρκωτικά, την περιέφερε από σπίτι σε σπίτι “πασάροντάς” την σε φίλους του, με αποτέλεσμα τον ομαδικό βιασμό της.

Οι δύο 20χρονοι Αλβανοί αναγνωρίστηκαν από το ανήλικο κορίτσι ως δύο από τους βιαστές της που μετείχαν στη φρίκη που έζησε από το βράδυ εκείνο μέχρι το πρωί της Τρίτης που έφτασε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση βιασμό της.

Μάλιστα η 16χρονη δήλωσε στις αρχές ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών αλλά σε καμία περίπτωση τα όσα συνέβησαν το περασμένο τριήμερο δεν έγιναν με τη θέλησή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα