ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

Ειδήσεις και ρεπορτάζ που αφορούν το θέμα του σκανδάλου των Υποκλοπών & των Παρακολουθήσεων. Όλα τα νέα για τις επισυνδέσεις, τις υποκλοπές της ΕΥΠ. Η παράνομη χρήση του λογισμικού Predator και η λίστα με όσους φέρονται να παρακολουθήθηκαν και η παρέμβαση της PEGA. Η κριτική της αντιπολίτευσης και οι ισχυρισμοί του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης.

Ο Χρήστος Ράμμος

Ο Ράμμος και οι οσφυοκάμπτες του καθεστώτος

Η υπόθεση των υποκλοπών έχει τη δική της εκρηκτική δυναμική. Κρύβεται ακόμα πολλή πυρίτιδα στα θεμέλια του παράνομου αυτού μηχανισμού. Το φανερώνει η απροσχημάτιστη προσπάθεια του καθεστώτος να μη μιλήσει ο κ. Ράμμος στη Βουλή.

O υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας

Τσιάρας για αίτημα Ράμμου: "Χρειάζεται προσοχή στο ζήτημα λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών"

"Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα και ζητήματα που αφορούν στην ίδια την ουσία της δημοκρατίας" τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο Χρήστος Ράμμος

Υποκλοπές: Επιμένει ο Ράμμος, για εκτροπή μιλάει η αντιπολίτευση - Ακόμα 20 άτομα στο στόχαστρο του Predator

Νέα επιστολή προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας απέστειλε ο Χρήστος Ράμμος, την ώρα που οξύνεται η πίεση προς την κυβέρνηση από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Χρήστος Ράμμος

Ο Ράμμος εκθέτει την κυβέρνηση: Ο νόμος του δίνει την αρμοδιότητα να ενημερώσει τη Βουλή

Με νέα επιστολή του, ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Χρήστος Ράμμος, ενημερώνει τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα για όσα υπαγορεύει ο νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα και τα οποία του δίνουν την αρμοδιότητα να ενημερώνει τη Βουλή.

Κωνσταντίνος Τασούλας

Πρώτα ο Ντογιάκος και τώρα ο Τασούλας "θάβουν" το σκάνδαλο των υποκλοπών...

Εκτός από την κυβέρνηση, που έχει κινήσει γη και ουρανό για να μείνουν οι παρακολουθήσεις στο σκοτάδι, στην επιχείρηση κουκουλώματος πρωταγωνιστούν πλέον ο ανώτατος εισαγγελέας και ο πρόεδρος της Βουλής.

Υποκλοπές: Κάλυψη στη... συγκάλυψη

Υποκλοπές: Κάλυψη στη... συγκάλυψη

Πλήρως εκτεθειμένοι Μαξίμου, κυβέρνηση και Πρόεδρος της Βουλής που αρνούνται την ενημέρωση από την ΑΔΑΕ για τα ευρήματα των ερευνών της σχετικά με τις υποκλοπές.

Η Όλγα Γεροβασίλη

Γεροβασίλη: Ο κ. Ράμμος έκανε αυτό που όφειλε και η κυβερνητική πλειοψηφία το αρνήθηκε

"Πρωτοφανή" χαρακτήρισε η Όλγα Γεροβασίλη την "άρνηση" του κοινοβουλίου να ενημερωθεί από τον Χρήστο Ράμμο για το σκάνδαλο των υποκλοπών. "Στέκεται στο ύψος του και δεν αφήνει να ευτελίσουν την ΑΔΑΕ".

Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΕΕΚΕ

Τσίπρας: Αυτό που βλέπουμε στο σούπερ μάρκετ είναι πλέον ληστεία - Κοροϊδία η αλλαγή συσκευασιών

"Απάτη" χαρακτηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας την πρακτική αλλαγής συσκευασιών κάνοντας λόγο για απόπειρα απόκρυψης της αισχροκέρδειας. "Η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει για την αισχροκέρδεια και τη δημοκρατική εκτροπή" σημειώνει μεταξύ άλλων.

Χρήστος Ράμμος

Απόπειρα συσκότισης: Η ΝΔ παίζει καθυστερήσεις στην κλήση Ράμμου για τις υποκλοπές

Παρά την προσπάθεια καθυστέρησης από πλευράς ΝΔ, η κλήση του Χρήστου Ράμμου στην Επιτροπή Θεσμών είναι αναπόφευκτη. Για "συνωμοσία και συσκότιση" κάνει λόγο ο Γ. Κατρούγκαλος.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ: "Η ώρα της αλήθειας έφτασε, ο ελληνικός λαός θα μάθει ποιους και γιατί παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης"

Την επιστολή του Χρήστου Ράμμου σχολιάζει με ανακοίνωσή του το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Υποκλοπές: Ο Ράμμος ζητά να ενημερώσει τη Βουλή - Τελειώνει το "κρυφτό" του Μαξίμου

Υποκλοπές: Ο Ράμμος ζητά να ενημερώσει τη Βουλή - Τελειώνει το "κρυφτό" του Μαξίμου

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Κ. Μπούρα, ώστε σύμφωνα με τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες να δρομολογηθεί η ενημέρωση του Κοινοβουλίου για τα ευρήματα της Αρχής.

Υποκλοπές: Ανίκανοι ή ένοχοι;

Υποκλοπές: Ανίκανοι ή ένοχοι;

Επίσημη γραμμή του Μαξίμου το "παραδίκτυο εντός της ΕΥΠ", της υπηρεσίας που είχε επικεφαλής τον πρωθυπουργό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αποκαλύψεις που έρχονται για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο Ράμμος ξαναχτυπά: "Ουδέποτε είπα ότι παύουν οι ελεγκτικές αρμοδιότητες της ΑΔΑΕ"

Ο Ράμμος ξαναχτυπά: "Ουδέποτε είπα ότι παύουν οι ελεγκτικές αρμοδιότητες της ΑΔΑΕ"

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος, διευκρινίζει πως ουδέποτε η χθεσινή του επιστολή συνομολόγησε ότι παύουν οι ελεγκτικές αρμοδιότητες της ΑΔΑΕ. Κάποιοι βιάστηκαν να τον "ερμηνεύσουν".

Χρήστος Ράμμος

Υποκλοπές: Ο επίμονος δικαστής Ράμμος και οι επόμενες κινήσεις της ΑΔΑΕ

Νέα διάσταση στο σκάνδαλο των υποκλοπών αναμένεται να δώσει η –αναμενόμενη- πρωτοβουλία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, ενημερώνοντας για τα στοιχεία που συνέλεξε σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

Υποκλοπές: Ο Ράμμος πιέζει την κυβέρνηση - Ζητά διευκρινίσεις για την ενημέρωση των πολιτών

Υποκλοπές: Ο Ράμμος πιέζει την κυβέρνηση - Ζητά διευκρινίσεις για την ενημέρωση των πολιτών

Διευκρινίσεις επί της διαδικασίας που θα ακολουθείται για την ενημέρωση των πολιτών με βάση τον νόμο της κυβέρνησης ζητά από τον υπουργό Δικαιοσύνης ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ.

Ισίδωρος Ντογιάκος

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Ντογιάκο: "Έχει αρμοδιότητα να γνωμοδοτεί επί θεμάτων με γενικότερο ενδιαφέρον"

Ανακοίνωση υπέρ της δυνατότητας του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να γνωμοδοτεί επί θεμάτων που παρουσιάζουν γενικότερο ενδιαφέρον εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Υποκλοπές: Ο Ράμμος πατάει το κουμπί

Υποκλοπές: Ο Ράμμος πατάει το κουμπί

Θέμα ημερών η κίνηση της ΑΔΑΕ μετά τα στοιχεία που έχει συλλέξει και τεκμηριώνουν το σκάνδαλο των υποκλοπών. Γραμμή άμυνας ετοιμάζει η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προβλέπει "αναταράξεις"

Υποκλοπές

Υποκλοπές: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καθυστέρησε και βρήκε άδεια τα γραφεία της Intellexa

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων ήθελε αλλά τελικά δεν μπόρεσε να ελέγχει αποτελεσματικά την Intellexa. Eνήργησε δύο μήνες μετά από την καταγγελία Ανδρουλάκη και όταν το αποφάσισε, βρήκε άδεια γραφεία.