Τρίκαλα: Ασθενής “εξαφανίστηκε” μετά από εξετάσεις και τελικά βρέθηκε νεκρός στις τουαλέτες νοσοκομείου

Τρίκαλα: Ασθενής “εξαφανίστηκε” μετά από εξετάσεις και τελικά βρέθηκε νεκρός στις τουαλέτες νοσοκομείου
Νοσοκομείο (φωτογραφία αρχείου) iStock

Ο ασθενής μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι γιατροί διέταξαν την επανεξέτασή του αλλά δεν κατάφεραν να τον βρουν. Τελικά, εντοπίστηκε νεκρός στις τουαλέτες.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (7/2) στο νοσοκομείο των Τρικάλων, όταν γιατροί από τα επείγοντα περιστατικά αναζητούσαν ασθενή, που είχε “εξαφανιστεί” μετά τις εξετάσεις του, και τελικά τον εντόπισαν νεκρό στις τουαλέτες.

Όπως μετέδωσε το Trikalanews.gr, ο ασθενής μετέβη στα επείγοντα του νοσοκομείου ύστερα από αδιαθεσία και υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, όπου διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, πιθανώς ανεύρυσμα.

Οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να επαναληφθεί η εξέταση και άρχισαν να τον αναζητούν καθώς “είχε εξαφανιστεί”. Δεν κατάφεραν να τον βρουν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Τελικά, ο ασθενής εντοπίστηκε νεκρός στις τουαλέτες του νοσοκομείου, όπου κατέληξε πιθανώς λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα