ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ειδήσεις και νέα από τον χώρο της Οικονομίας.

Παρέμβαση Υπερταμείου στο ΣτΕ υπερ της μεταβίβασης αρχαιολογικών χώρων και μνημείων

Παρέμβαση Υπερταμείου στο ΣτΕ υπερ της μεταβίβασης αρχαιολογικών χώρων και μνημείων

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Να μην ακυρωθεί η κυβερνητική απόφαση μεταβίβαση 10119 ακινήτων του ελληνικού δημοσίου,ανάμεσά τους η Κνωσσός, ο Λευκός Πύργος και η Σπιναλόγκα, ζητά το Υπερταμείο.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Πιέρ Μοσκοβισί

Μοσκοβισί: Πολιτικά και οικονομικά σημαντική η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος μίλησε σε ένα "μίνι υπουργικό συμβούλιο" τονίζοντας ότι η στήριξη της επιτροπής θα συνεχιστεί όσο η Ελλάδα μένει προσηλωμένη στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, ώστε να μπορέσει να υπερβεί οριστικά την κρίση.

Η Περιφέρεια Αττικής αναδεικνύει τις δυνατότητες του γαμήλιου τουρισμού

Η Περιφέρεια Αττικής αναδεικνύει τις δυνατότητες του γαμήλιου τουρισμού

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με αφορμή την έκθεση Bridal Expo 2019, που έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο, με τη συμμετοχή 100 σημαντικών επιχειρήσεων και 30 σχεδιαστών, η Περιφέρεια Αττικής παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αττικής για την προσέλκυση επισκεπτών γαμήλιου τουρισμού

Κατάστημα παιχνιδιών στα Jumbo

Στο μικροκόσπιο των αρχών το Jumbo

Στο Υπουργείο Εργασίας προετοιμάζονται να αναλύσουν την κατάσταση στις εργασιακές συμβάσεις και περιμένουν να δώσουν λύσεις. Προς συλλογική σύμβαση στο ΚΘΒΕ.

Jumbo: Καταγγελίες για εξαναγκασμό σε συμβάσεις εξαήμερου κατά το δοκούν της εταιρείας

Jumbo: Καταγγελίες για εξαναγκασμό σε συμβάσεις εξαήμερου κατά το δοκούν της εταιρείας

Αναβρασμός επικρατεί στους εργαζόμενους της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo καθώς καλούνται να υπογράψουν νέες ατομικές συμβάσεις για αύξηση του ωραρίου. Ενήμερο το υπουργείο Εργασίας, ζητά τριμερή η ΟΙΥΕ.

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας

Στουρνάρας: Να διαφυλάξουμε την ανεξαρτησία της Κεντρικής Τράπεζας από πολιτικές επιρροές

Απάντηση σε όσα ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στον News 24/7 στους 88.6, αλλά και θέση σε όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα σε δικαστικό και πολιτικό επίπεδο πήρε ο κεντρικός τραπεζίτης.

Φωτογραφία αρχείου

Τσακαλώτος: Πρόγραμμα εγγυήσεων για ταχύτερη εκκαθάριση των κόκκινων δανείων

Ο υπουργός Οικονομικών, σε συνέντευξή του στον News 24/7 στους 88,6 εμφανίστηκε καθησυχαστικός σημειώνοντας πως οι τράπεζες είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες και δεν κινδυνεύουν, ενώ όσον αφορά στην άρση των capital controls είπε, πως κάθε δύο μήνες υπάρχει χαλάρωση και μέχρι το τέλος του χρόνου οι περιορισμοί θα μείνουν ελάχιστοι.

Το κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών

Εκατό ημέρες για το περιουσιολόγιο - Τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στόχος δεν είναι κάποια νέα φορολόγηση, αλλά να υπάρχει μια βάση αναφοράς για την περιουσιακή κατάσταση όλων των Ελλήνων, ώστε να γίνονται πιο εύκολα οι φορολογικοί έλεγχοι, ειδικά σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν ενδείξεις απόκρυψης εισοδήματος.

Η Rynair

Ryanair: Τι προβλέπει το καταστατικό σε περίπτωση εκτροπής πτήσης

"Το Μακεδονία ήταν το μόνο κλειστό αεροδρόμιο από τα πάνω από 40 της χώρας" είπε για την προσγείωση της Ryanair στην Τιμισοάρα ο αρμόδιος υπουργός - Τι προβλέπει το καταστατικό της εταιρείας για την περίπτωση εκτροπής.