ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ειδήσεις και νέα από τον χώρο της Οικονομίας.

ALPHA BANK

Alpha Bank: Διασφάλιση πιστώσεων προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις ύψους 14 δις ευρώ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank, Βασίλειος Ψάλτης μιλάει μεταξύ άλλων και για το φαινόμενο του brain drain καθώς και για τη φάση μετασχηματισμού που βρίσκεται το τραπεζικό σύστημα.

Μαγαζιά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων

Εορταστικό ωράριο 2019: Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα - Πώς θα λειτουργήσουν

Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα καταστήματα, αφού έχουμε μπει ήδη στην χριστουγεννιάτικη περίοδο και το εορταστικό ωράριο. Ποιες ώρες είναι ανοιχτά. Πώς διαμορφώνεται για τις επόμενες μέρες.

Σπίτια στο Ναύπλιο

Προσφυγή και στο ΣτΕ κατά Airbnb

Ιδιοκτήτης διαμερίσματος σε διατηρητέο κτίριο, προσέφυγε στο ΣτΕ, επιχειρώντας να ακυρώσει ως αντισυνταγματικές, αποφάσεις της ΑΑΔΕ που αφορούν στην ενοικίαση μέσω Airbnb. "Κινδυνεύει η ιδιοκτησία μου από αισθητικές παρεμβάσεις", αναφέρει στην αίτησή του, που απορρίφθηκε.

Η ελληνική πρόταση για τα χαρτονομίσματα ευρώ

Η ελληνική πρόταση για τα χαρτονομίσματα ευρώ που δεν κατάφερε να κερδίσει

Στον ιστορικό διαγωνισμό των χαρτονομισμάτων ευρώ συμμετείχαν 29 Ευρωπαίοι σχεδιαστές - Ποιες ήταν οι πρώτες προτεινόμενες ονομασίες, γιατί υπάρχουν οι χαρακτηριστικές "γέφυρες".

Ακίνητα - φωτογραφία αρχείου

Προθεσμία τριών μηνών για να γλυτώσετε πρόστιμα για ανακριβή δήλωση επιφάνειας ακινήτου

Οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στις δημοτικές υπηρεσίες έως τις 31 Μαρτίου 2020 και να διορθώσουν τα τετραγωνικά μέτρα των κατοικιών και επαγγελματικών χώρων τους, χωρίς πρόστιμα ή προσαυξήσεις για τη μη υποβολή ή την υποβολή ανακριβούς δήλωσης.

Alpha Bank: Καθοριστική σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού και της εταιρικής κουλτούρας

Alpha Bank: Καθοριστική σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού και της εταιρικής κουλτούρας

"H τράπεζα του μέλλοντος τοποθετεί την εμπειρία του πελάτη στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της" σημείωσε ο Chief Digital Officer and Retail Banking Products της Alpha Bank, Δαμιανός Χαραλαμπίδης.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Γουίλμπορ Ρος κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου

Ρος: Εντυπωσιακή επαναφορά της ελληνικής οικονομίας στον δρόμο της ανάπτυξης

Ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου, Γουίλμπορ Ρος, απέδωσε εύσημα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, εκφράζοντας την ανυπομονησία του, να καλωσορίσει τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Ουάσιγκτον.

Κόσμος στις τράπεζες

Κατατέθηκε στην Βουλή ο νόμος για το σχέδιο Ηρακλής

Ο "Ηρακλής" βασίζεται στο μοντέλο των κρατικών εγγυήσεων GACs που υιοθετήθηκε στην Ιταλία - Η εφαρμογή του σχεδίου που έχει ως στόχο την μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων έως και 30 δις ευρώ μέχρι και το 2021.

Άδωνις Γεωργιάδης

Γεωργιάδης στο Capital Link: "Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα"

Στο 21o Ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που μίλησε και παρέθεσε λόγους για τους οποίους αξίζει κανείς να επενδύσει στην Ελλάδα.

Χρήστος Σταίκούρας

Ο "Ηρακλής" ψάχνει επενδυτές στην Wall Street

Τα επιχειρήματα για να επενδύσει κανείς τόσο για τα ομόλογα του σχεδίου Ηρακλής όσο και το ελληνικό χρηματιστήριο, ανέλυσαν διεξοδικά τη Δευτέρα οι υπουργοί που μίλησαν στο ετήσιο επενδυτικό συνέδριο για την Ελλάδα Capital Link.