ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλη η πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα. Νέα από την Κυβέρνηση, την Αντιπολίτευση, τα υπόλοιπα κόμματα, τη Βουλή και τους βουλευτές.

Η Ράνια Σβίγκου

Σβίγκου: Θα διεκδικήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πιθανότητα για να κερδίσουμε

Η Ράνια Σβίγκου δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "κατανοεί το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα, δεν κρύφτηκε πίσω από αυτό, ανέλαβε τις ευθύνες του και διορθώνει εν κινήσει αστοχίες που έγιναν την προηγούμενη περίοδο".

Η ορκωμοσία της νέας Βουλής

Βουλή: Το κλίμα στην ορκωμοσία των "300" - Οι σέλφι, τα "πηγαδάκια" κι η στιγμή αμηχανίας

Μια ματιά από τα θεωρεία για την ορκωμοσία της νέας Βουλής, στην οποία επικράτησε ευχάριστο κλίμα. Τι περίμενε τον κάθε βουλευτή στο έδρανο του μία τσάντα, ποιοι έκατσαν δίπλα - δίπλα.

Γιάνης Βαρουφάκης

ΜέΡΑ25: Εισήγηση του Βαρουφάκη στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή - Ανακατατάξεις στα ψηφοδέλτια

Σε μάχη, πόρτα-πόρτα, κάλεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή, τονίζοντας τη σημασία εισόδου του ΜέΡΑ25 στη Βουλή. Ποιες αλλαγές έγιναν στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Συνάντηση του πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Συνάντηση του πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Μαργαρίτης Σχοινάς ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά για τα τρέχοντα ευρωπαϊκά θέματα και εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα

Συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΚΕ υπό τον γγ Δημήτρη Κουτσούμπα

Κουτσούμπας: "Στις 25 Ιουνίου σημασία θα έχει πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ"

"Ακτίνα φωτός στο σκοτάδι" χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας την άνοδο του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος, ενώ έκανε κάλεσμα για περαιτέρω ενίσχυση στο β' γύρο εκλογών.

- , 28 2023.   ,   ,         .
( /EUROKINISSI)

Ανδρουλάκης: "Είμαστε η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, απέναντι στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη"

"Οι νίκες δεν χαρίζονται, οι νίκες κερδίζονται" τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αποκλείοντας κάθε σενάριο κυβερνητικής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Πόπη Τσαπανίδου

Τσαπανίδου σε Σκέρτσο: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δώσει άλλες αφορμές στη ΝΔ για χυδαία διαστρέβλωση των θέσεών του

"Αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα είναι διαφορετική από τη προηγούμενη" διαμηνύει η Πόπη Τσαπανίδου στον Άκη Σκέρτσο, σχετικά με την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ.

Κάλπη

Εκλογές 2023: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη δεύτερη κάλπη - Το μπόνους και οι λίστες

Η αυτοδυναμία δεν εξαρτάται μόνο από το ποσοστό του πρώτου κόμματος αλλά και σε συνδυασμό με το ποσοστό που θα λάβουν αθροιστικά τα κόμματα που δεν θα πιάσουν το όριο του 3%

Οι Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κασκαρέλης

Παράδοση - παραλαβή στο ΥΠΕΞ: "Μπορούμε να φύγουμε υπερήφανοι" δήλωσε ο Δένδιας

"Είμαι ο πρώτος Έλληνας υπουργός Εξωτερικών από το 1947 που απέρχεται από το υπουργείο με την ελληνική επικράτεια μεγαλύτερη από ότι την παρέλαβα" δήλωσε ο Ν. Δένδιας κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο ΥΠΕΞ.

Παράδοση - παραλαβή στο υπ. Οικονομικών

Παράδοση - παραλαβή στο υπ. Οικονομικών: Τα μηνήματα Σταϊκούρα και η αναφορά του Θ. Πελαγίδη στον Κέυνς

Κεντρικό ζήτημα ο συνδυασμός της οικονομικής αποτελεσματικότητας, της κοινωνικής συνοχής ανέφερε ο νέος υπ. Οικονομικών κάνοντας αναφορά στον Κέυνς κατά την παράδοση παραλαβή στο Υπ. Οικομνομικών.