ΕΡΓΑΣΙΑ

Alpha Bank

Ψάλτης: Η διαφορετικότητα, η αποδοχή και η ισότητα, προτεραιότητες για το εργασιακό περιβάλλον της Alpha Bank

Επιθυμία μας είναι να παρέχουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ίσες ευκαιρίες και προσελκύει τους καλύτερους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, αναπηρίας, εκπαίδευσης ή σεξουαλικού προσανατολισμού, δήλωσε ο CEO της Alpha Bank.

Αποψη των κεντρικών γραφείων του ΟΑΕΔ στην οδό Πειραιώς.

Αχτσιόγλου για ανεργία: Ήταν ο χειρότερος Μάιος όλων των εποχών

Η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τις δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία, δηλώνοντας οτι αν κάποιος διαβάσει τα στοιχεία θα δει οτι ήταν ο χειρότερος Μάιος όλων των εποχών. 

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας για μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους

Τι σημαίνει η άρση της απαγόρευσης απολύσεων

Παύει πλέον να υφίσταται από τις 15 Ιουνίου η απαγόρευση απολύσεων που είχε επιβληθεί μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού. Ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς εξηγεί στο News 24/7 ποιοι εργαζόμενοι κινδυνεύουν.

Μαγαζιά στην Ερμού

Πώς θα λειτουργεί από 1η Ιουνίου το πρόγραμμα επιδότησης μερικής απασχόλησης, ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά και η συνέχιση του καθεστώτος αναστολής συμβάσεων εργασίας θα χρηματοδοτηθεί από τα κονδύλια της κοινοτικής Πρωτοβουλίας SURE.

Υπουργείο Εργασίας: Από τα επιδόματα ειδικού σκοπού στη στήριξη θέσεων εργασίας με 820 εκ. ευρώ

Υπουργείο Εργασίας: Από τα επιδόματα ειδικού σκοπού στη στήριξη θέσεων εργασίας με 820 εκ. ευρώ

Την αναπλήρωση του εισοδήματος των εργαζομένων, των οποίων το ωράριο θα αλλάξει, με ένα μηχανισμό που θα διαθέσει 820 εκ. ευρώ εξήγγειλε ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: "Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα κρίνει το καλοκαίρι"

Κομβικό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για τον τουρισμό στη χώρα, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα. Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για ταξίδια με αεροπλάνο, πλοίο και αυτοκίνητο.

Η τηλεργασία και τα εργασιακά μας δικαιώματα

Η τηλεργασία και τα εργασιακά μας δικαιώματα

Οι δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία δεν μπορούν να μείνουν ανεκμετάλλευτες. Όμως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων και η ενδυνάμωση της θέσης τους.

Μαγαζιά

Μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και την πρόληψη της διάδοσης του κορονοϊού

Εγκύκλιο σχετικά με τα μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Εργάτες επί το έργον στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια

Τέλος στην προοπτική αύξησης του κατώτατου μισθού για το 2020

Δεν θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2020 όπως αναφέρεται στην ΠΝΠ που δόθηκε στη δημοσιότητα. Όπως εξηγεί ο εργατολόγος Γ. Μελισσάρης, είναι δύσκολο να συζητηθεί αύξηση και για το 2021.

Υπουργείο Εργασίας

Υπουργείο Εργασίας: Εγκύκλιος για "διορθώσεις" σχετικά με το επίδομα ειδικού σκοπού

Εκδόθηκε εγκύκλιος του υπ. Εργασίας σχετικά με την επίλυση ζητημάτων που πρέκυψαν κατά την υποβολή δηλώσεων εργαζομένων για την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού - Οι δικαιούχοι και οι νέες προθεσμίες.