ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Ασφαλιστικό: Σε διαβούλευση έως τις 20 Ιανουαρίου το νέο νομοσχέδιο

Όπως επισημαίνει η ΑΔΕΔΥ, ο κ. Βρούτσης δεν έδωσε καμία απάντηση για την επανακαθιέρωση της 13ης και της 14ης σύνταξης, ενώ δήλωσε ότι οι περικοπές των συνταξιούχων στη σύνταξή τους, εφόσον εργάζονται, δεν θα είναι πλέον 60%, αλλά 30%.

Εργαζόμενος στα Τρίκαλα

Κακοκαιρία: Οι σφοδρές χιονοπτώσεις και τα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους

Η ΓΣΕΕ εξέδωσε οδηγίες και μέτρα προστασίας προκειμένου να διασφαλισθεί η υγεία και η ασφάλεια όσων εργάζονται σε συνθήκες ψύχους, έντονων χιονοπτώσεων και παγετού.

Συνοριοφύλακας στον Έβρο

Την πρόσληψη 1.200 συνοριακών φυλάκων προωθεί το υπ. Προστασίας του Πολίτη

Η πρόσληψη ολοκληρώθηκε σήμερα. Την παρουσίαση των νέων ειδικών φρουρών τίμησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο επόμενος διαγωνισμός θα ανακοινωθεί στις αρχές του έτους.

H υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Από 13 Ιανουαρίου η υποβολή δικαιολογητικών για τους μόνιμους διορισμούς στη Γενική Εκπαίδευση

Η δημόσια εκπαίδευση ενισχύεται με 5.250 μόνιμους διορισμούς δασκάλων και καθηγητών, η πρώτη φορά μετά το 2009 όπως αναφέρει και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Ο Νότης Μηταράκης στη Βουλή

Μηταράκης: Πολύ καλύτερη χρονιά το 2020 για συνταξιούχους, μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες

Τους τέσσερις λόγους που συνταξιούχοι, μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν αύξηση στο εισόδημά τους από το νέο έτος, εξήγησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την επιχορήγηση εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Ξεκινά την Παρασκευή η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα επιχορήγησης εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη διατήρηση θέσεων εργασίας κατά τη χειμερινή περίοδο 2019-2020.

Μαρία Φραγκούλη, Quality Associate του Ομίλου Adecco, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Adecco και Ευαγγελία Ίσαρη, Marketing and Communications Director του Ομίλου Adecco

Έρευνα της Adecco Ελλάδας αποτυπώνει τη γνώμη εργοδοτών και εργαζομένων για την αγορά εργασίας

ΕΡΓΑΣΙΑ

Αλλάζει η ψυχολογία της αγοράς, ενώ μειώνεται η διστακτικότητα για την κάλυψη των θέσεων, καθώς οι επιχειρήσεις δείχνουν να νιώθουν πιο σίγουρες για την πορεία της οικονομίας.

Ε. Αχτσιόγλου

Αχτσιόγλου: "20% αύξηση εισφορών για το 85% των μη μισθωτών"

Η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πώς το σχέδιο Βρούτση για το ασφαλιστικό αυξάνει την κατώτατη εισφορά από τα 175 στα 210 ευρώ το μήνα και υποστηρίζει πώς στόχος είναι η εξυπηρέτηση μιας μικρής ελίτ.

Εργαζόμενη της General Motors

Έρχεται επανάσταση στην εργασία: Η σύνδεση της Microsoft, της Νέας Ζηλανδίας και της Σουηδίας με την ψυχολογία

ΕΡΓΑΣΙΑ

Μπορεί επιτέλους να γίνει πραγματικότητα ο στόχος της μείωσης του ωραρίου εργασίας με ταυτόχρονη αύξηση της παραγωγής; Τα τελευταία, ανά τον κόσμο, πειράματα "φωνάζουν" πως ναι, είναι δυνατόν!

Φωτογραφία αρχείου

Οφειλές προς τα Ταμεία: "Καμπανάκι" για ασυνεπείς - Δεν θα υπάρξει νέα ρύθμιση

ΕΡΓΑΣΙΑ

Για την "καλύτερη ρύθμιση που υπήρξε ποτέ", κάνει λόγο ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, παρουσιάζοντας τα στοιχεία για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Φωτογραφία αρχείου

ΕΡΓΑΝΗ: Οκτώβριος 2019, ο χειρότερος από το 2001 στην απασχόληση

ΕΡΓΑΣΙΑ

Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας για τις θέσεις μισθωτής εργασίας, από το 2001 έως σήμερα. Πόσες ήταν οι αποχωρήσεις, πόσες οι προσλήψεις και πόσες από αυτές, αφορούν σε πλήρη απασχόληση.