ΑΚΙΝΗΤΑ

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Π. Ιωαννίδη στο Delphi Forum

Π. Ιωαννίδης στο Delphi Forum: "Οι νέοι αγχώνονται για το τι νοίκι θα βρουν αύριο, όχι για τα κόμματα"

Για τα ευρήματα των ερευνών στην κοινωνία και κυρίως στους νέους, μίλησε στο Delphi Forum ο διευθυντής της aboutpeople, Πέτρος Ιωαννίδης, κάνοντας ειδική αναφορά στην πρόσφατη έρευνα του Έτερον για την GenZ.

Αγορά νέου σπιτιού και αυτοκίνητο: 3 παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας

Αγορά νέου σπιτιού και αυτοκίνητο: 3 παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας

Μπορεί με την ενεργειακή κρίση και την εκτόξευση της τιμής των καυσίμων να χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας λιγότερο αλλά σε κάθε περίπτωση η κατοχή και η όποια χρήση του μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την απόφαση αγοράς ενός σπιτιού.

Ακίνητα στην Αθήνα

ΤτΕ: Αύξηση κατά 7,1% στις τιμές των διαμερισμάτων το 2021

Για το 2021, ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης των τιμών για τα νέα διαμερίσματα ήταν 7,4%, έναντι αύξησης 4,9% το 2020, ενώ ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης για τα παλαιά διαμερίσματα ήταν 6,9% το 2021, έναντι αύξησης 4,2% το 2020.

Πάρος

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων για αγορά κατοικίας - Πώς κινούνται οι τιμές

Τα νησιά των Κυκλάδων γίνονται στόχος για επενδυτές που είτε αναζητούν μόνιμη ή εξοχική κατοικία, είτε θέλουν να εκμεταλλευτούν την επένδυση ακινήτου τουριστικά στο μέλλον. Ποια είναι αυτά και ποιες οι τιμές τους.

Ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας

Οι 4+1 παράγοντες που θα καθορίσουν την πορεία της αγοράς κατοικίας στην Ελλάδα το 2022

Ολοένα και αυξάνονται οι πωλήσεις ακινήτων, ενώ παράλληλα οι τιμές τους αυξάνονται ραγδαία τόσο στα ενοίκια όσο και κυρίως στις τιμές πώλησης. Οι παράγοντες που θα καθορίσουν την αγορά κατοικίας το 2022.

Ακίνητα Πάτρα

Πώς κινούνται τα ενοίκια σε φοιτητικές κατοικίες εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς, πολλοί ιδιοκτήτες διαμερισμάτων μετά τη ζημιά που υπέστησαν κατά την πανδημία αποφάσισαν να προχωρήσουν από τη βραχυχρόνια μίσθωση σε μακροχρόνια.

Πώς κινούνται οι τιμές οικοπέδων στην Αττική - Τα ακριβά και τα φθηνότερα προάστια

Πώς κινούνται οι τιμές οικοπέδων στην Αττική - Τα ακριβά και τα φθηνότερα προάστια

Μεγάλη κίνηση διαπιστώνεται στην αγορά των οικοπέδων τους μήνες μετά την υποχώρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19 στη χώρα, κυρίως κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2021 και μετέπειτα.

Τρεις "μικρές" και οικονομικές επενδύσεις για να αναβαθμίσετε το ακίνητό σας

Τρεις "μικρές" και οικονομικές επενδύσεις για να αναβαθμίσετε το ακίνητό σας

Η αγορά ή ιδιοκτησία ενός ακινήτου αποτελεί για όλους μια επένδυση. Έχετε πληρώσει χρήματα για την αγορά ενός σπιτιού και για αυτό το λόγο πρέπει να φροντίσετε να διατηρείτε σταθερή την αξία του στο πέρασμα του χρόνου.