ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιχειρήσεις Ελλάδα - Επιχειρηματικά νέα και ειδήσεις και όλες οι ειδήσεις από τον επιχειρηματικό κόσμο

Όμιλος Πλαστικά Θράκης: Πώς επηρέασε τον τζίρο η υποχώρηση του Covid 19 το πρώτο τρίμηνο του 2023

Όμιλος Πλαστικά Θράκης: Πώς επηρέασε τον τζίρο η υποχώρηση του Covid 19 το πρώτο τρίμηνο του 2023

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τους πρώτους μήνες του 2022, οι τιμές των πρώτων υλών εκτινάχθηκαν σε ιστορικά υψηλά επίπεδα με αποτέλεσμα και οι τιμές πώλησης να κινηθούν ανοδικά, ενώ επήλθε σχετική διόρθωση στη συνέχεια.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με 3 Gold, 2 Silver και 2 Bronze βραβεύσεις, η No1 αλυσίδα χονδρικού εμπορίου, τα METRO Cash & Carry ξεχώρισαν στις απονομές των Loyalty Awards 2023, ενός θεσμού που αναδεικνύει για 6η χρονιά την αριστεία και την καινοτομία στα προγράμματα επιβράβευσης των εταιρειών.

Ακίνητα

Blueground: Νέα εξαγορά - Πώς διαμορφώνεται η αγορά στις ενοικιάσεις διαμερισμάτων

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Partner Network προσθέτει πάνω από 18.000 επιλεγμένα πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα στο ήδη υπάρχον χαρτοφυλάκιο των 15.000 διαμερισμάτων που διαχειρίζεται η Blueground σε όλο τον κόσμο, αλλά και των διαμερισμάτων on-demand που προσφέρει στις ΗΠΑ.

ΔΕΗ

ΔΕΗ: Εκπτώσεις και προσφορές σε τιμές εισιτηρίων, προϊόντων και υπηρεσιών

Στην ενότητα ΔΕΗ myRewards στο νέο myΔΕΗ, οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να βρουν δωρεάν και να αποκτήσουν κουπόνια για φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία και ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

Motor Oil

Όμιλος Μotor Oil: Απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου στην Unagi A.E.- Νέο χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ 1.9 GW

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η συναλλαγή αυτή φέρνει τη Motor Oil πιο κοντά στο στόχο της για ανάπτυξη 2.0 GW ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μέχρι το 2030, ενώ αυξάνει σημαντικά την ισχύ των έργων υπό ανάπτυξη για τη MORE προσθέτοντας έργα ώριμα που θα λάβουν όρους σύνδεσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Tρία βραβεία για βιώσιμη ανάπτυξη και μείωση του ανθρακικού αποτυπώματός της

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Tρία βραβεία για βιώσιμη ανάπτυξη και μείωση του ανθρακικού αποτυπώματός της

Για την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης και τις δράσεις που υλοποιεί προς μια κλιματικά ουδέτερη εφοδιαστική αλυσίδα, βραβεύτηκε η Coca-Cola Τρία Έψιλον στα Energy Mastering Awards 2023.

Φωτογραφία αρχείου

Austria Card: Μια ελληνική πολυεθνική με έδρα στο κέντρο της Ευρώπης

Μετά τη συγχώνευση με την Inform Lykos και την εισαγωγή των μετοχών της στο ελληνικό χρηματιστήριο, η πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας στοχεύει σε δυναμική ανάπτυξη σε Δυτική Ευρώπη, ΗΠΑ, και Μέση Ανατολή.

Logistic park (φωτογραφία αρχείου)

Θριάσιο ΙΙ: Hellenic Train-DAMCO αναλαμβάνουν τις τύχες του μεγαλύτερου Logistics Park της χώρας

Ο μελλοντικός υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα κληθεί να παρουσιάσει τη σύμβαση παραχώρησης στη Βουλή των Ελλήνων και ακολούθως να την υπογράψει για να λάβει σάρκα και οστά.

Τιμητική βράβευση σε Σταύρο & Ανδρέα Ανδρεάδη για τη συνεισφορά τους στον κλάδο φιλοξενίας

Τιμητική βράβευση σε Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη για τη συνεισφορά τους στον κλάδο φιλοξενίας

Προηγούμενοι νικητές υπήρξαν πρωταγωνιστικές προσωπικότητες του κλάδου όπως ο David Kong, πρώην CEO της Best Western Hotels & Resorts και ο Sol Kerzner, ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της Kerzner International Holdings Limited.

Αεροδρόμιο

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Νέα πρωτιά στα βραβεία "Routes Europe 2023"

Το 2022 ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σημείωσε την τρίτη καλύτερη επίδοση επιβατικής κίνησης καταγράφοντας ανάκαμψη της τάξης του 84,1% σε σχέση με το 2021, προσφέροντας 29 εκ. αεροπορικές θέσεις (+50%)

Vodafone: Θετική πορεία στην Ελλάδα

Vodafone: Θετική πορεία στην Ελλάδα

Εκτός της περιμέτρου απολύσεων και αναδιάρθρωσης που ανακοίνωσε η μητρική εταιρεία χθες βρίσκεται η ελληνική θυγατρική. Τα αποτελέσματα στην τοπική αγορά, τα έργα αιχμής και οι νέες προσλήψεις.

ΣΕΒ

ΣΕΒ: Ενέργεια και χρηματοδότηση επενδύσεων στο επίκεντρο των συναντήσεων με μέλη στην Κεντρική Μακεδονία

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των μελών του ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ, ELVIAL, ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ OLYMPIA ELECTRONICS.

Καταστήματα στην Ερμού

ΙΟΒΕ: Ευρωπαϊκό ρεκόρ στη μείωση εισοδήματος η Ελλάδα την περίοδο της πανδημίας - Ανεπαρκή τα μέτρα

Σύμφωνα με την Ετήσια Έκθεση για την Επιχειρηματικότητα 2021-2022, η Ελλάδα σημείωσε τη δυσμενέστερη επίδοση στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά τη μείωση στο εισόδημα των νοικοκυριών. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έκθεσης του ΙΟΒΕ.

My market

Όμιλος ΜΕΤΡΟ: Οι επιδόσεις του 2022 και οι στόχοι για την τριετία 2023-2026

Αυξημένη κερδοφορία, η οποία θα επανεπεδυθεί ώστε να υποστηριχθούν οι νέες επενδύσεις. Τι ανάφερε για ανατιμήσεις, «καλάθι» και αγορά, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Αρ. Παντελιάδης.

Οι φιλέλληνες επιχειρηματίες Spierer

Γενεύη: Ποια είναι η οικογένεια Spierer που τιμά η Ελλάδα - Ο ρόλος της στη μικρασιατική καταστροφή

Μέλη της οικογενείας φιλελλήνων επιχειρηματιών Spierer βραβεύτηκαν σε τιμητική εκδήλωση αναγνώρισης της δράσης τους από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Γενεύη, Αλέξανδρο Γεννηματά.

Ηλεκτρονικές αγορές

Online για προϊόντα και υπηρεσίες ανατρέχει το 95% των Ελλήνων

Σταθερή αύξηση της διείσδυσης του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα. Τι δείχνει ανάλυση της EY για τις τάσεις και τους προβληματισμούς. Κριτήριο η σύγκριση τιμών, η διαθεσιμότητα και η ποικιλία.

PeopleCert: Γίνεται… μάθημα στο πανεπιστήμιο INSEAD

PeopleCert: Γίνεται… μάθημα στο πανεπιστήμιο INSEAD

Η εταιρεία βρίσκεται πίσω από τις πιστοποιήσεις χιλιάδων επαγγελματιών ανά τον πλανήτη, από τους γιατρούς στην Κούβα, μέχρι οδηγούς ταξί στο Λονδίνο,  αξιοποιώντας καινοτομικές προσεγγίσεις σε διαδικασίες και τεχνολογίες αιχμής.