ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις και νέα από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η Goldman Sachs πληρώνει τις νέες μητέρες για να στέλνουν σπίτι το μητρικό γάλα όσο λείπουν

Goldman Sachs: Πληρώνει τις νέες μητέρες να στέλνουν σπίτι το μητρικό γάλα όσο λείπουν

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Για "ευκαιρία χαλάρωσης των μητέρων στη διάρκεια των επαγγελματικών τους ταξιδιών" κάνει λόγο η τράπεζα. Σχέδιο επιστροφής στη δουλειά γυναικών που μόλις έχουν γεννήσει βλέπουν οργανώσεις.

O Αριστείδης Μπελλές, πρώην πρόεδρος που ομίλου Νηρέα, στο γραφείο του στα τέλη της δεκαετίας του '90

Αριστείδης Μπελλές: Το τέλος μίας εποχής για τις ιχθυοκαλλιέργειες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με την ανακοίνωση της παραίτησης του Αριστείδη Μπελλέ από την προεδρία του Νηρέα κλείνει ο κύκλος μίας γενιάς για τις ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες. Τι αναφέρει ο ίδιος στο News 24/7.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) Dieter Kempf

Die Welt: Νέο ενδιαφέρον για την Ελλάδα από γερμανικές εταιρείες

"Το καλό τέλος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων βοήθειας είναι ένα θετικό μήνυμα για την ίδια την Ελλάδα και την ΕΕ στο σύνολό της" δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Γερμανικών Βιομηχανιών.

Κατάστημα ΙΚΕΑ

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ ξεκινούν τις πωλήσεις μεταχειρισμένων επίπλων

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΙΚΕΑ κάνει τα πρώτα βήματα στην αγορά των second hand επίπλων για οικολογικούς λόγους, όπως ισχυρίζεται. Με δυσπιστία αντιδρούν ακτιβιστές αλλά και ειδικοί της αγοράς στην κίνηση του σουηδικού κολοσσού.

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά

Συνεργασία TUI - υπουργείου Τουρισμού για "τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο"

Περισσότεροι από 2,8 εκατομμύρια τουρίστες υπολογίζεται ότι θα επισκεφτούν συνολικά την Ελλάδα το 2018, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας του υπουργείου Τουρισμού και του ομίλου TUI, καταγράφοντας σημαντική άνοδο άνω του 10%

To νέο κατάστημα Spar Koutelieris στην Νάξο

Spar: Επιστρέφουν για τα καλά στην Ελλάδα - 80 καταστήματα το 2018, πάνω από 300 το 2021

Με γοργούς ρυθμούς αναπτύσσεται η Spar στην ελληνική αγορά η οποία θα διαθέτει 18 καταστήματα έως το τέλος του Αυγούστου. Σε ποιες περιοχές θα ανοίξουν τα επόμενα σούπερ μάρκετ

Από διαμαρτυρία ακτιβιστών κατά της σύμπραξης των δύο εταιρειών

Bayer: Η γλυφοσάτη είναι ασφαλής και δεν είναι καρκινογόνα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άμεση ήταν η αντίδραση του φαρμακευτικού κολοσσού στην τεράστια αποζημίωση που επιδικάστηκε σε άνθρωπο που έπαθε καρκίνο από το Roundup. Η εταιρεία όχι μόνο θα ασκήσει έφεση, αλλά επιμένει ότι η ουσία γλυφοσάτη δεν είναι καρκινογόνα.

Μέγαρο του ΟΤΕ

ΟΤΕ: Αύξηση εσόδων κατά 2,2% στο β' τρίμηνο 2018

Που παρουσιάστηκαν οι ισχυρότερες επιδόσεις, τι οδήγησε στην βελτίωση των μεγεθών του ομίλου ΟΤΕ στην ελληνική αγορά και ποιες είναι οι προοπτικές για το σύνολο της χρονιάς

Samsung

Samsung: Επενδύσεις 160 δισ. δολαρίων και 40.000 προσλήψεις την ερχόμενη τριετία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η τεχνητή νοημοσύνη, η τεχνολογία 5G, τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα για αυτοκίνητα και των βιοφαρμακευτικά προϊόντα, είναι μερικοί μόνο από τους τομείς στους οποίους θα επικεντρωθεί ο νοτιοκορεατικός κολοσσός τα επόμενα χρόνια.

Ο Υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Peter Altmaier

Γερμανία: Το Βερολίνο θέλει να επεμβαίνει στις εξαγορές γερμανικών επιχειρήσεων

Το υπουργείο Οικονομίας της Γερμανίας θέλει να μπορεί να επεμβαίνει εάν ένας επενδυτής εκτός ΕΕ αποκτά άμεσα ή έμμεσα τουλάχιστον το 15% κάποιας γερμανικής επιχείρησης, ανησυχώντας για την κινεζική επέλαση.

Θεσπίζεται Ειδικό Σήμα Αγροτουρισμού και πλαίσιο λειτουργίας αγροτουριστικών επιχειρήσεων

Θεσπίζεται Ειδικό Σήμα Αγροτουρισμού και πλαίσιο λειτουργίας αγροτουριστικών επιχειρήσεων

Ανοίγει ο δρόμος για τη δυναμική ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ελλάδα, με κοινή απόφαση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Ευάγγελου Αποστόλου.

Από επιτυχία σε επιτυχία η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Από επιτυχία σε επιτυχία η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η πρώτη αυτοτελής Νομική Σχολή στην Κύπρο και η οποία, πέραν του προγράμματος Κυπριακού Δικαίου, προσφέρει το μόνο αναγνωρισμένο πρόγραμμα Νομικής Ελληνικού Δικαίου εκτός Ελλάδας, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της επιστήμης, της έρευνας και της διδασκαλίας του ελληνικού ακαδημαϊκού γίγνεσθαι.

Μότορ Όιλ

Η Μότορ Όιλ αναλαμβάνει την αποκατάσταση του Λύρειου Ιδρύματος

Η εταιρεία θα αναλάβει την ανακατασκευή κτισμάτων που καταστράφηκαν από τη φωτιά όπως του ξενώνα κατοικίας των παιδιών, του οικήματος υποδοχής και διημέρευσης, του οικήματος λογιστηρίου και κοινωνικής πρόνοιας και της αποθήκης τροφίμων.

Μέγαρο του ΟΤΕ

Δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φωτιές

Το αγαθό της επικοινωνίας εξασφάλισε από την πρώτη στιγμή ο Όμιλος ΟΤΕ στους πληγέντες από την φωτιά στο Μάτι. Μεταξύ άλλων από την περασμένη Τρίτη επιτεύχθηκε η πλήρης λειτουργία του δικτύου κινητής COSMOTE, ενώ προσέφερε δωρεάν 1.500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 1GB σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής

Μυτιληναίος: Διαγραφή οφειλών από την Protergia και κατάθεση ποσού 1 εκατ. ευρώ

Μυτιληναίος: Διαγραφή οφειλών από την Protergia και κατάθεση ποσού 1 εκατ. ευρώ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εταιρεία Μυτιληναίος στέκεται δίπλα στους πληγέντες διαγράφοντας χρέη της Protergia και καταθέτοντας ποσό 1 εκατ. ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής της Τράπεζας της Ελλάδος.