ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις και νέα από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Στιγμιότυπο από τις Βρυξέλλες με φόντο το κτίριο της Κομισιόν

Ενισχύσεις 1,2 δισ. ευρώ για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το "πράσινο φως" στο ελληνικό καθεστώς ενισχύσεων ύψους 1,2 δισ. ευρώ για την ενίσχυση των Μ.Μ.Ε άναψε η ΕΕ. Την ίδια στιγμή στην τελική ευθεία μπαίνει το σχέδιο για την επιδότηση επιτοκίου των επιχειρηματικών δανείων

Sunlight: Αύξηση πωλήσεων και κερδών το 2019

Sunlight: Αύξηση πωλήσεων και κερδών το 2019

Στις σημαντικότερες κινήσεις πέρυσι ήταν η σύσταση της θυγατρικής SUNLIGHT BATTERIES USA Inc στην Αμερική, με στόχο την επιτάχυνση της επέκτασής της στη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Σημαντική επένδυση συζήτησε μέσω τηλεδιάσκεψης ο πρωθυπουργός

Επένδυση για την κατασκευή νέας μονάδας στην Κόρινθο, με στελέχη της εταιρείας διαχείρισης ενέργειας «Landis+Gvr», η οποία δραστηριοποιείται σε 30 χώρες και αφορά 170 νέες θέσεις εργασίας.

Η Stoiximan προσφέρει ειδικές οθόνες πρώτης ανάγκης στον ΟΚΥπΥ για την μάχη κατά του κορονοϊού

Η Stoiximan στην πρώτη γραμμή στήριξης προσφέρει ειδικές οθόνες πρώτης ανάγκης στον ΟΚΥπΥ για τη μάχη κατά του κορονοϊού

Σε συνέχεια της ανάλογης ενέργειάς της στην Ελλάδα, με την παράδοση 250.000 ιατρικών μασκών στο Υπουργείο Υγείας, η Stoiximan προχωρά σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στην Κύπρο.

Επιχειρήσεις σούπερ  μάρκετ

Πάσχα: Με ενιαίο ωράριο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων από ‪την Κυριακή‬

Με ενιαίο ωράριο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων από ‪την Κυριακή‬ λόγω του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Μεγάλες αλυσίδες εστίασης: Αδύνατη η καταβολή ενοικίων τον Μάιο

Μεγάλες αλυσίδες εστίασης: Αδύνατη η καταβολή ενοικίων τον Μάιο

Παρά την μείωση του 40% η Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης αναφέρει ότι από 1η Μαΐου δεν θα υπάρχει αντικειμενικά η δυνατότητα κάλυψης οποιουδήποτε ποσοστού μισθωμάτων

ΜΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
EURROKINISSI/ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Γεωργιάδης: Μετά τις 27 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο Ελληνικό

Σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως ξεκινούν οι εργασίες στο Ελληνικό, καθώς δόθηκε και η τελευταία απαραίτητη θετική γνωμοδότηση από το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων.

Κορονοϊός: Σε διαρκή άνοδο η συμμετοχή στις πλατφόρμες ψηφιακής αλληλεγγύης και εθελοντισμού

Κορονοϊός: Σε διαρκή άνοδο η συμμετοχή στις πλατφόρμες ψηφιακής αλληλεγγύης και εθελοντισμού

Oι υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν ή με χαμηλότερο κόστος έχουν ξεπεράσει τις 130 μέχρι σήμερα, ενώ ταυτόχρονα περισσότεροι από 11.000 συμπολίτες μας να έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να προσφέρουν εθελοντικά στο σύστημα υγείας.

Τα γραφεία του ΣΕΒ στην Αθήνα

ΣΕΒ: Αύξηση επιδόματος ανεργίας και αυξήσεις μισθών στην υγεία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση του επιδόματος ανεργίας, επιμήκυνση της περιόδου καταβολής του, μετατάξεις στο Δημόσιο αλλά και αυξήσεις μισθών στον τομέα της υγείας και της πολιτικής προστασίας προτείνει, μεταξύ άλλων, ο ΣΕΒ.

Εργοστάσιο αυτοκινήτων της Volkswagen στη Γερμανία

Κορονοϊός: SOS από τις αυτοκινητοβιομηχανίες της Ευρώπης

Ελπίδες για ολική επανεκκίνηση σύντομα τρέφουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Ευρώπης. Περίπου 1,28 εκατ. εργαζόμενοι πλήττονται από τα μέτρα για τον κορονοϊό, 1,23 εκατ. οχήματα οι απώλειες παραγωγής.

Κορονοϊός: Δωρεά του Ομίλου Σαράντη σε Κιβωτού του Κόσμου και  Γιατρούς του Κόσμου

Κορονοϊός: Δωρεά του Ομίλου Σαράντη σε Κιβωτού του Κόσμου και Γιατρούς του Κόσμου

Το Noxzema ένα από πιο αναγνωρισμένα brand του Ομίλου Σαράντη, στηρίζει το έργο της Κιβωτού του Κόσμου και των Γιατρών του Κόσμου δωρίζοντας προμήθειες προσωπικής φροντίδας για τις ετήσιες ανάγκες τους.

Ο Νίκος Καραμούζης

N. Καραμούζης: Συγκέντρωσε και επενδύει στην Ελλάδα 105 εκατ. ευρώ

Στόχος της SMΕRemediumCap είναι να συμβάλει στην ανάκαμψη των επενδύσεων και της απασχόλησης στην ελληνική οικονομία. Θα επικεντρώσει το επενδυτικό της ενδιαφέρον στην αναδιάρθρωση μεσαίου μεγέθους ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων.

Εθνική Ασφαλιστική: Αύξηση παραγωγής και κερδοφορίας το 2019

Εθνική Ασφαλιστική: Αύξηση παραγωγής και κερδοφορίας το 2019

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση κατά 53,1% σημείωσαν τα κέρδη προ φόρων το 2019, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το κόστος του προγράμματος οικειοθελούς αποχώρησης του προσωπικού, καθώς διαμορφώθηκαν σε 96,7 εκ. ευρώ έναντι 63,1 εκ. ευρώ το 2018.

Η Lamda Development στηρίζει το ΕΣΥ για τη θωράκιση της χώρας έναντι του κορονοϊού

Η Lamda Development στηρίζει το ΕΣΥ για τη θωράκιση της χώρας έναντι του κορονοϊού

Το δωρηθέν ποσό θα διατεθεί για προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού για την καταπολέμηση του κορoνοϊού , ώστε να καλυφθούν ανάγκες δημοσίων νοσοκομείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την διακοπή ρεύματος στο εργοστάσιο ΒΙΟΝΕ κατήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου. ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο εργοστάσιο ΒΙΟΜΕ

Η Κατερίνα Νοτοπούλου κατήγγειλε πως η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο εργοστάσιο ΒΙΟΜΕ, τονίζοντας πως η διακοπή της ηλεκτροδότησης εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού στρέφεται ενάντια στην κοινωνία.

Έκκληση Γεωργιάδη: Οι εκδότες επιταγών να συνεχίσουν τις πληρωμές

Έκκληση Γεωργιάδη: Οι εκδότες επιταγών να συνεχίσουν τις πληρωμές

Την ανάγκη να υπάρξει συνείδηση ότι η ζημία στην οικονομία είναι μεγάλη, ζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Αναλυτικά τα μέτρα που εξήγγειλε, τα οποία αφορούν στις επιχειρήσεις.