ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις και νέα από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Κόκκινα δάνεια

Άνοιξε ο δρόμος για κούρεμα δανείων σε πληττόμενες από τον κορονοϊό επιχειρήσεις

Τα μεγάλα οφέλη της συμφωνίας για τις επιχειρήσεις – δανειολήπτες και η παρασκηνιακή επικράτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επί της ΕΚΤ. Κεραυνός εν αιθρία για τις τράπεζες που ανησυχούν για έκρηξη του ηθικού κινδύνου

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Ο Αγροδιατροφικός τομέας στο τραπέζι του διαλόγου

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Ο Αγροδιατροφικός τομέας στο τραπέζι του διαλόγου

Στο τραπέζι των συζητήσεων στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών στις 11 Μαΐου 2021, τέθηκε και η βιωσιμότητα του παγκόσμιου συστήματος τροφίμων και η συμβολή της καινοτομίας.

Eurobank

Eurobank: Προσφέρει 65.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε πελάτες της

Το πρόγραμμα αφορά επιλεγμένους πελάτες Personal Banking, οι οποίοι τα τελευταία, προ πανδημίας, χρόνια, έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία (1) συναλλαγή στους κλάδους αεροπορικών μεταφορών και ξενοδοχείων με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank.

Στιγμιότυπο από γυμναστήριο εν μέσω πανδημίας

Άρση Μέτρων: Στις 31 Μαΐου επαναλειτουργούν τα γυμναστήρια - Τι άλλο ανοίγει

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα "ανοίγματα". Πότε θα λειτουργήσουν ξανά γυμναστήρια, καζίνο, Γραφεια Συνοικεσίων, υπηρεσίες ευεξίας και οίκοι ανοχής.

Κ. Βασιλείου (Eurobank): Το κλειδί της βιώσιμης ανάπτυξης μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης

Κ. Βασιλείου (Eurobank): Το κλειδί της βιώσιμης ανάπτυξης μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης

Η ESG προσέγγιση δεν αποτελεί απλά μία νέα, παγκόσμια τάση, αλλά μία ταχέως εξελισσόμενη ανάγκη, με οδηγό το έντονο ενδιαφέρον πελατών και επενδυτών, ανέφερε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Επαναλειτουργούν τα καταστήματα λιανεμπορίου στην Αττική

Ανοικτά και με εκπτώσεις τα καταστήματα την Κυριακή

Η Κυριακή, 9 Μαΐου είναι ουσιαστικά η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων που μπορούν να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα. Ο εμπορικός κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτή την εκπτωτική περίοδο.

Eργοτάξιο - Φωτογραφία αρχείου

Στην εκκίνηση ο διαγωνισμός για 17 σχολεία ΣΔΙΤ στην Κεντρική Μακεδονία

Πρόκειται για τον τρίτο διαγωνισμός που αφορά κατασκευή σχολικών μονάδων με ΣΔΙΤ. Οι δύο πρώτοι, που είχαν επίσης αναθέτουσα αρχή την ΚΤΥΠ, αφορούσαν την κατασκευή συνολικά 24 σχολικών συγκροτημάτων στην Αττική.

Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αυξήθηκε η λειτουργική κερδοφορία το 2020

Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αυξήθηκε η λειτουργική κερδοφορία το 2020, στα 3 δισ. ευρώ θα ανέλθει το ανεκτέλεστο

Οι ενοποιημένες πωλήσεις του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διαμορφώθηκαν το 2020 στα 971 εκατ. ευρώ, έναντι 1.156 εκατ. ευρώ την χρήση 2019, ενώ η λειτουργική κερδοφορία (προσαρμοσμένο EBITDA)  ενισχύθηκε στα 306,3 εκατ. ευρώ.

Ανοιχτά καταστήματα, στιγμιότυπα από την αγοραστική κίνηση στην οδό Ερμού

Το λιανεμπόριο εκπέμπει SOS

O ΕΣΑ τονίζει ότι η κίνηση στην αγορά είναι υποτονική και η στήριξη πρέπει να σχεδιαστεί άμεσα για τις περίπου 200 χιλ. εμπορικές επιχειρήσεις που έμειναν άπρακτες την περίοδο των lockdown, μένοντας κλειστές για πάνω από ένα 6μηνο.

Για 10η συνεχή χρονιά η εταιρεία Μασούτης, ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην Ελλάδα

Για 10η συνεχή χρονιά η εταιρεία Μασούτης, ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην Ελλάδα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κατέκτησε για 10η συνεχή χρονιά ένα ακόμα βραβείο και διακρίθηκε ανάμεσα στα 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.