ΑΓΟΡΑ

Ανοιχτή η ψαραγορά της Βαρβακείου Αγοράς

Καθαρά Δευτέρα: Ανοιχτά τα καταστήματα σε Βαρβάκειο και Ρέντη

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, εκτιμάται ότι θα υπάρξει αύξηση κατά 7,79% στο σαρακοστιανό τραπέζι - Πιο "αλμυρή" και η λαγάνα.

Φούρναρης ξεφουρνίζει λαγάνες για την Καθαρά Δευτέρα

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα, σούπερ μάρκετ και Βαρβάκειος

Τα σαρακοστιανά εδέσματα και την παραδοσιακή λαγάνα θα έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν οι καταναλωτές την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα σε Βαρβάκειο, Αγορά Ρέντη και στους φούρνους.

Φωτογραφία αρχείου

Ν. Κουγιουμτσής: Κίνητρα, μείωση φόρων και σταθερό φορολογικό σύστημα για την προσέλκυση επενδύσεων

ΑΓΟΡΑ

Ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Ν. Κουγιουμτσής, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την κίνηση στην αγορά κατά τη διάρκεια των φετινών εορτών.

Εκπτώσεις 2019: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Εκπτώσεις 2019: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

ΑΓΟΡΑ

Καταναλωτές και έμποροι αναμένουν τη χειμερινή εκπτωτική περίοδο, οι πρώτοι για να αποκτήσουν φθηνότερα τα αγαθά που επιθυμούν και οι δεύτεροι με την ελπίδα ότι θα τονώσει σημαντικά τον τζίρο των επιχειρήσεών τους.

Χριστουγεννιάτικη αγορά

Εορταστικό ωράριο: Πώς λειτουργούν τα καταστήματα σήμερα και την Κυριακή

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά - Το ίδιο θα ισχύσει και την επόμενη, τελευταία του έτους.

Tα Χριστούγεννα ζωντανεύουν στην καρδιά της Αθήνας με μουσική!

Tα Χριστούγεννα ζωντανεύουν στην καρδιά της Αθήνας με μουσική!

ΑΓΟΡΑ

Το City Link, ο απόλυτος προορισμός της πόλης για βόλτες, ψώνια, γεύσεις και διασκέδαση γίνεται το κέντρο των Χριστουγέννων και μας προσκαλεί όλους να ζήσουμε τη μαγεία του με ζωντανή μουσική.

Στιγμίοτυπο από εμπορικό κατάστημα στον πεζόδρομο της Ερμού

Κορκίδης: Οριακά καλύτερα από το 2017 ο τζίρος των φετινών Χριστουγέννων

ΑΓΟΡΑ

Σε άρθρο του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά κάνοντας έναν απολογισμό της πρώτης εβδομάδας εφαρμογής του εορταστικού ωραρίου των καταστημάτων.

Κόσμος στον εμπορικό πεζόδρομο της Ερμού

Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά - Το ίδιο θα ισχύσει και τις επόμενες δύο Κυριακές, δηλαδή 23 και 30 Δεκεμβρίου.

Χριστουγεννιάτικη αγορά

Χριστούγεννα 2018: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο - Πώς θα λειτουργούν τα καταστήματα

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο για την περίοδο των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιάς. Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα.