ΑΓΟΡΑ

Καταστήματα στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας

Κορονοϊός: Προαιρετικό κλείσιμο των καταστημάτων προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Μηδενισμό υποχρέωσης καταβολής ενοικίων για το δεκαπενθήμερο διάστημα που οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές, προτείνει μεταξύ άλλων ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Εγκατάσταση εξόρυξης πετρελαίου

Πετρέλαιο: Καταρρέουν οι τιμές του αργού

Η Σαουδική Αραβία μείωσε τις επίσημες τιμές πώλησης και ανακοίνωσε σχέδια για την αύξηση της παραγωγής αργού τον επόμενο μήνα. Πτώση κατά 11,38 δολάρια ή 25%, στα 33,89 δολάρια το βαρέλι το μπρεντ.

Χυμός Aloe Vera

ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλούς ποτού αλόης με γεύση ανανά

ΥΓΕΙΑ

Το προϊόν βρέθηκε μη ασφαλές διότι περιέχει τη χρωστική Ε102 και δεν πληροφορεί όπως πρέπει τους καταναλωτές και επίσης βρέθηκε μη κανονικό ως προς την ονομασία πώλησης διότι δεν εμπίπτει στην κατηγορία των χυμών.

Notos Com: Αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των Shiseido και Dolce Gabbana

Notos Com: Αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των Shiseido και Dolce Gabbana

ΑΓΟΡΑ

Η ανάληψη των 2 νέων Brands θα ενδυναμώσει σημαντικά το μερίδιο της NOTOS COM στην κατηγορία περιποίηση προσώπου, σώματος και αντηλιακών, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει την θέση της εταιρείας στην κατηγορία αρωματικών.

Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις - Πόσο θα διαρκέσουν, τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις - Πόσο θα διαρκέσουν, τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

ΑΓΟΡΑ

Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις επιβάλλεται η αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση και επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Καλάθι φριτέζας

Ανάκληση ανοξείδωτου καλαθιού φριτέζας από τον ΕΦΕΤ

ΑΓΟΡΑ

Από τον εργαστηριακό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το μεταλλικό σκεύος είναι μη συμμορφούμενο με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, καθώς η περιεκτικότητα του συρμάτινου αυτού πλέγματος σε χρώμιο (Cr) είναι κάτω του κατώτατου ορίου του 12% κ.β.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς

Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ: Δεν είναι υποχρεωμένες οι επιχειρήσεις να ρίξουν τις τιμές μετά τη μείωση του ΦΠΑ

"Σε μια αγορά οι τιμές διαμορφώνονται ελεύθερα" τόνισε ο Γιώργος Καββαθάς, προσθέτοντας ότι κάθε επιχείρηση οδηγείται σε μείωση των τιμών ανάλογα με τον ανταγωνισμό.

Κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της οδού Ερμού, Φωτογραφία Αρχείου

Πανελλαδικό "σαφάρι" της ΑΑΔΕ σε επιχειρήσεις εμπορίας ενδυμάτων

Οι πρώτοι έλεγχοι, όπως αναφέρουν πηγές της ΑΑΔΕ, έγιναν ταυτόχρονα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λαμία, την Αλεξανδρούπολη, την Πάτρα, την Κόρινθο, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο και τη Ρόδο - Προέκυψε σωρεία παραβάσεων.

Εν αναμονή των ενδιάμεσων εκπτώσεων

Χαμηλός ο τζίρος το Πάσχα - Αύξηση στις ενδιάμεσες εκπτώσεις προσδοκούν οι έμποροι

ΑΓΟΡΑ

Έως και 6% μειώθηκε ο τζίρος στα εμπορικά καταστήματα την περίοδο του Πάσχα. "Ελπίζουμε ότι ο Μάιος θα είναι ο μήνας που θα επανέλθουν οι πωλήσεις στο λιανικό εμπόριο σε θετικό πρόσημο" σημείωσε ο Βασίλης Κορκίδης.

Εικόνα από τη Βαρβάκειο αγορά την Μ. Εβδομάδα

Πάσχα στη Βαρβάκειο: Πού κυμαίνονται οι τιμές, τι να προσέξετε στα κρεατικά

Στη Βαρβάκειο Αγορά συρρέουν, όσο πλησιάζουν οι ημέρες για την Ανάσταση, οι Αθηναίοι που προετοιμάζονται για το πασχαλινό τραπέζι. Πού κυμαίνονται οι τιμές και τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές.

Ανοιχτή η ψαραγορά της Βαρβακείου Αγοράς

Καθαρά Δευτέρα: Ανοιχτά τα καταστήματα σε Βαρβάκειο και Ρέντη

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, εκτιμάται ότι θα υπάρξει αύξηση κατά 7,79% στο σαρακοστιανό τραπέζι - Πιο "αλμυρή" και η λαγάνα.

Φούρναρης ξεφουρνίζει λαγάνες για την Καθαρά Δευτέρα

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα, σούπερ μάρκετ και Βαρβάκειος

Τα σαρακοστιανά εδέσματα και την παραδοσιακή λαγάνα θα έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν οι καταναλωτές την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα σε Βαρβάκειο, Αγορά Ρέντη και στους φούρνους.