Κακοκαιρία: Χείμαρροι έκλεισαν την Εθνική – Προβλήματα στη Μάνδρα

Κακοκαιρία: Χείμαρροι έκλεισαν την Εθνική – Προβλήματα στη Μάνδρα

Ορμητικά νερά και φερτά υλικά έκοψαν στη μέση την Εθνική Οδό περίπου στο 29,5ο χιλιόμετρο. Ομαλοποιείται αυτή την ώρα η κυκλοφορία αφού τα συνεργεία κατάφεραν να δώσουν στην κυκλοφορία μία λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου- Κανονικά η κυκλοφορία στην Πειραιώς

Με νερά, λάσπες και φερτά υλικά χειμάρρου γέμισε η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου καθιστώντας αδύνατη την κυκλοφορία των οχημάτων από το 29,5ο χιλιόμετρο, για πάνω από μία ώρα.

Αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, αποκαταστάθηκε σε μια λωρίδα, ενώ η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα διεξάγεται κανονικά. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Αττική Οδό.

Επίσης, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών από τη γέφυρα της Μάνδρας προς Θήβα, στον κόμβο Μάνδρας Μαγούλας προς Αθήνα και τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από το Δαφνί ως τα διυλιστήρια, με την κυκλοφορία να διεξάγεται ομαλά, καθώς και η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Στρατηγού Ρόκα και Λεωνίδα Στάμου στην περιοχή της Μάνδρας.

Το σημείο που ήταν κλειστό:

Το σημείο που είναι κλειστό επί της Εθνικής Οδού google/maps

Ακόμη, αποκαταστάθηκε, πριν από λίγο, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, που είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία από την Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του κόμβου Παραδείσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κίνηση των οχημάτων διοχετεύεται από τις ράμπες του κόμβου.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

Επί ποδός όλοι οι φορείς στην Μάνδρα και την Μαγούλα καθώς η στάθμη των υδάτων έχει ανέβει πολύ. Στην τελευταία της ενημέρωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει “ύστερα από την έντονη βροχόπτωση που εκδηλώθηκε κατά τις μεσημεριανές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας και της Μαγούλας Αττικής, η Υπηρεσία μας μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 90 κλήσεις για άντληση υδάτων και 35 κλήσεις για παροχές βοηθείας. Στην αντιμετώπιση των συμβάντων λαμβάνουν μέρος 95 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 40 οχήματα. Το έργο τους συντονίζει το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο, συνδράμουν δύο γερανοφόρα οχήματα, ένα ερπυστριοφόρο όχημα, μία σωστική λέμβος, 10 οχήματα από τις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας με 24 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και ένα ασθενοφόρο του ΠΣ με γιατρό για προληπτικούς λόγους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα