ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ο Πρόεδρος της ΡΑΕ Νίκος Μπουλαξής

Μπουλαξής: Έτος αλλαγών το 2019 στην ενέργεια για να προστατευθεί ο καταναλωτής

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Καταναλώτες κάνουν καταγγελίες και παράπονα καθώς άλλη τιμή έχουν συμφωνήσει με τον πάροχο στο συμβόλαιό τους και άλλα ποσά καλούνται να πληρώσουν, δήλωσε ο πρόεδρος της ΡΑΕ.

Ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης της ΔΕΗ στην Ελασσόνα

Τέλος οι ουρές στον ΔΕΔΔΗΕ - Ηλεκτρονικά πλέον οι συναλλαγές

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος θα διεκπεραιώνονται σταδιακά το σύνολο των αιτημάτων των καταναλωτών που αφορούν για παράδειγμα σύνδεση με το δίκτυο ηλεκτροδότησης, μετατοπίσεις, αύξηση ή μείωση ισχύος υφιστάμενης ηλεκτροδότησης, ενοποίηση ή διαχωρισμό παροχών, αποξήλωση παροχής κ.ά.

Φωτογραφία αρχείου

ΔΕΗ: Σημαντική αύξηση στις νέες εγγραφές του Ebill

Από την 1η Δεκεμβρίου έχει εφαρμοστεί η επιβάρυνση του ενός ευρώ για τους έγχαρτους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Σε διάστημα ενός μήνα οι εγγραφές στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες αυξήθηκαν σημαντικά.

Στην "Ήρων" το πελατολόγιο της GREEN

Στην "Ήρων" το πελατολόγιο της GREEN

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Σε στρατηγική συμφωνία προχωρούν Ήρων και GREEN, συμφωνία, που όπως αναφέρουν, θα αποτελέσει τη βάση μιας μακράς και εποικοδομητικής συμμαχίας μεταξύ των δύο εταιρειών

Ο διπλός ρόλος της Αιολικής Ενέργειας στην Ελλάδα

Ο διπλός ρόλος της Αιολικής Ενέργειας στην Ελλάδα

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Γεωπολιτική ενδυνάμωση και οικονομική ανάπτυξη - Στην Ελλάδα, η μαζική ανάπτυξη των Α.Π.Ε., περιλαμβανομένης ειδικότερα της ανάπτυξης του αιολικού δυναμικού του Αιγαίου, νησιωτικού και θαλάσσιου, είναι κρίσιμη πολιτική.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Φυσικό Αέριο

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Φυσικό Αέριο

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

“Καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής στο προσφερόμενο προϊόν με πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες και συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης χωρίς να πέφτουμε στην παγίδα της προσωρινής προσέλκυσης» από τον ιστορικότερο πάροχο ενέργειας.

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.

Πάιατ: Η Ελλάδα έχει αποκτήσει πραγματική δυναμική στον ευρωπαϊκό ενεργειακό τομέα

Ο Αμερικανός πρέσβης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πολύ στενή ευθυγράμμιση μεταξύ των ενεργειακών στρατηγικών των ΗΠΑ και της Ευρώπης και ιδιαίτερα του ρόλου της Ελλάδας ως περιφερειακού κόμβου για τη διασφάλιση μεγαλύτερη ενεργειακής ασφάλειας για όλη την Ευρώπη.

Η Protergia συνεργάζεται με Eurolife ERB και προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη σε οικιακούς πελάτες

Η Protergia συνεργάζεται με Eurolife ERB και προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη σε οικιακούς πελάτες

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μια νέα δυναμική συνεργασία εγκαινίασε πρόσφατα η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, με την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife ERB, στο πλαίσιο της επιδίωξής της να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ποιοτικές, πλήρεις και προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες.

Εγκαίνια στο Βελβεντό του πρώτου αυτοδιαχειριζόμενου υδροηλεκτρικού σταθμού της χώρας

Κοζάνη: Σε εμπορική λειτουργία ο πρώτος αυτοδιαχειριζόμενος υδροηλεκτρικός σταθμός της χώρας

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ο σταθμός, ο οποίος ολοκληρώθηκε πέρσι, αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του κόστους παραγωγής των προϊόντων που παράγονται στο Βελβεντό.

Πρατήριο καυσίμων

Τι αλλάζει στη βενζίνη και τα πρατήρια από τον Ιανουάριο

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Οι νέες ετικέτες θα πληροφορούν καλύτερα τους οδηγούς σχετικά με την καταλληλότητα των καυσίμων για τα οχήματά τους, οπουδήποτε και αν ταξιδεύουν στην ΕΕ, ενώ θα τους βοηθούν να αποφεύγουν τη χρήση ακατάλληλου καυσίμου.

Αεροφωτογραφία της Θεσσαλονίκης

Ιστορικές αφίξεις στη Θεσσαλονίκη

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Από τους U2 μέχρι ομοιώματα πυραύλων Σπούτνικ και από τον φραπέ έως το Φυσικό Αέριο, η Θεσσαλονίκη είναι συνηθισμένη στο να έχει τους προβολείς και τις διασημότητες στραμμένους πάνω της.

Η Κυπριακή ΑΟΖ και τα οικόπεδα της Κύπρου

Κυπριακή ΑΟΖ: Η Τουρκική απειλή και το αμερικανικό ενδιαφέρον για το επίμαχο "οικόπεδο 7"

"Είναι δουλειά των κυβερνήσεων η επίλυση των διαφορών, είπε μετά το πέρας των συναντήσεων στην Κύπρο ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας Neil Chapman , σημειώνοντας ότι “η εταιρεία εξετάζει όλες τις προοπτικές που παρουσιάζονται".

Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού

Η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου και η αμφισβήτηση της Γαύδου

Όπως γράφει, ο Αντιστράτηγος ε.α Λάμπρος Τζούμης, η υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης των δικαιωμάτων για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε δύο περιοχές νότια της Κρήτης, μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της κοινοπραξίας «Total - ExxonMobil - Ελληνικά Πετρέλαια ΕΛΠΕ», πρέπει να επαναφέρει στη μνήμη μας την τουρκική αμφισβήτηση …της Γαύδου.

Πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, Φωτογραφία Αρχείου

Συμφωνία Τουρκίας με αμερικανική εταιρεία για έρευνες στη Μεσόγειο

Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ στα τέλη του έτους, χωρίς να έχει γίνει γνωστό που θα γίνουν ακριβώς αυτές οι έρευνες - Ποια είναι η εταιρεία που έδωσε τα χέρια με την τουρκική κυβέρνηση.

Διαφοροποιήστε τις πηγές ενεργειακής τροφοδοσίας σας, το μήνυμα του Αμερικανού υφυπουργού Ενέργειας

Υφυπουργός Ενέργειας ΗΠΑ: Διαφοροποιήστε τις πηγές ενεργειακής τροφοδοσίας σας

Στήριξη των ΗΠΑ στους αγωγούς φυσικού αερίου του λεγόμενου "Νότιου Διαδρόμου". Ο Μαρκ Μενέζες επισήμανε ότι χάρη στην καινοτομία και την τεχνολογία, οι ΗΠΑ έχουν πλέον μεγάλη αφθονία ενέργειας, την οποία και είναι πρόθυμες να μοιραστούν.

Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., Νικόλαο Χατζηαργυρίου. Στη συνεδρίαση παρέστη και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργιος Σταθάκης.

ΔΕΔΔΗΕ: Δεν έχουμε περισσότερες βλάβες στο ηλεκτρικό δίκτυο από ό,τι στο παρελθόν

Η ηγεσία του Διαχειριστή Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ενημέρωσε τη Βουλή σχετικά με το μπλακ-άουτ στην Ύδρα. Υπερβολές καταλόγισε στην αντιπολίτευση και σε μερίδα των ΜΜΕ ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Πολυκατοικίες στην Αθήνα.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Εξοικονόμηση κατ' Οίκον: Περισσότερες από 13.000 αιτήσεις εντάχθηκαν στο πρόγραμμα

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μεταξύ των περίπου 50.000 αιτήσεων που έχουν κατατεθεί, σχεδόν οι μισές παρεμβάσεις που έχουν δηλωθεί αφορούν αντικατάσταση κουφωμάτων - Το 73% των αιτήσεων αφορά διαμερίσματα πολυκατοικιών και το 27 % μονοκατοικίες.