Κηδεία αντί για γάμο: Ο γαμπρός έπεσε νεκρός από “εορταστικούς” πυροβολισμούς

Κηδεία αντί για γάμο: Ο γαμπρός έπεσε νεκρός από “εορταστικούς” πυροβολισμούς
Νεκρός γαμπρός από "εορταστικά" πυρά

Δράστης φίλος του γαμπρού, ο οποίος πυροβόλησε για να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά

Για τη δολοφονία του φίλου του, την ημέρα του γάμου του, κατηγορείται ένας άνδρας, στο πιο πρόσφατο περιστατικό που καταγράφηκε στην Ινδία με “εορταστικούς” πυροβολισμούς.

Βίντεο που έγινε viral δείχνει τον 25χρονο Σουνίλ Βέρμα, την Κυριακή στο Λακιμπούρ Κέρι στο κρατίδιο Ουτάρ Πράντες, να δέχεται σφαίρα στο στήθος, καθώς εκτελούσε ινδουιστικά τελετουργικά στο πλαίσιο του γάμου του. Φαίνεται, επίσης, ο δράστης, που αναγνωρίστηκε ως φίλος του Βέρμα, να κρατάει ένα πιστόλι και να πυροβολεί. Αμέσως μετά, ο γαμπρός πιάνει το στήθος του και σωριάζεται κάτω.

Μετά τον πυροβολισμό, ο δράστης έφυγε από το σημείο και συνελήφθη την Τρίτη. Σύμφωνα με την αστυνομία, έγιναν δύο πυροβολισμοί από το πιστόλι, για το οποίο υπήρχε άδεια.

Παρά το γεγονός ότι οι πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια εορτασμών διάφορων κοινωνικών γεγονότων είναι παράνομοι στην Ινδία, είναι σύνηθες φαινόμενο και μερικές φορές είναι θανατηφόροι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα