Ήρωας: Έπιασε σκυλί που έπεφτε από τον ένατο όροφο

Ήρωας: Έπιασε σκυλί που έπεφτε από τον ένατο όροφο
Σκυλί πέφτει από τον ένατο όροφο κτιρίου

Ο άνδρας, που βρισκόταν σε διπλανό κτίριο, είχε δει ότι το σκυλί κινδύνευε να πέσει από το μπαλκόνι και έσπευσε να κατέβει κάτω.

Τη ζωή ενός σκυλιού, που έπεσε από μπαλκόνι από ύψος 30 μέτρων, έσωσε ένας άνδρας στη Βραζιλία, με το βίντεο που έχει καταγράψει την συγκινητική προσπάθειά του να έχει γίνει viral.

Το περιστατικό συνέβη σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην πόλη Ριμπεϊράο Πρέτο στην πολιτεία του Σάο Πάουλο. Ο σκύλος, ένα θηλυκό Shih Tzu ονόματι Μελ, βρισκόταν σε μπαλκόνι στον ένατο όροφο του κτιρίου. Γάβγιζε και προσπαθούσε να ανέβει στα κάγκελα. Ο Ζοάο Αουγκούστο βρισκόταν σε διπλανό κτίριο και βλέποντας ότι ο σκύλος κινδύνευε, κατέβηκε αμέσως κάτω.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο Αουγκούστο να στέκεται δίπλα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και να κοιτάει ψηλά με τα χέρια ανοιχτά. Κάποια στιγμή ο σκύλος πέφτει αρχικά πάνω στον άνδρα και στη συνέχεια στο έδαφος, με την ταχύτητά του ωστόσο να έχει μειωθεί χάρη στην επέμβαση του Αουγκούστο. Μάλιστα, το ζώο φαίνεται μετά την “προσγείωση” να φεύγει τρέχοντας από το σημείο.

Σημαντικό ρόλο στην επιχείρηση έπαιξε ο επιστάτης του κτιρίου, ο οποίος άνοιξε την πόρτα αφότου ενημερώθηκε από τον Αουγκούστο για την κατάσταση.

“Ζήτησα μια πετσέτα ή ένα σεντόνι αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος. Μετά έπεσε από τον ένατο όροφο. Ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να το πιάσω αλλά μπορούσα να μετριάσω την ταχύτητα της πτώσης. Ήμουν στο έδαφος για μερικά δευτερόλεπτα αλλά ήταν από ανακούφιση. Νομίζω ότι ήμουν στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω. Ήταν μια κοινή προσπάθεια με τον επιστάτη του κτιρίου, που έδρασε γρήγορα για να βοηθήσει το σκυλί. Είχε ευχάριστο τέλος”, δήλωσε ο Αουγκούστο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα