ΑΕΚ – Άρης: Σοβαρός τραυματισμός για Αλφαρέλα, του έκοψαν το παπούτσι για να μπορούν να το αφαιρέσουν

Διαβάζεται σε 1'
ΑΕΚ – Άρης: Σοβαρός τραυματισμός για Αλφαρέλα, του έκοψαν το παπούτσι για να μπορούν να το αφαιρέσουν
EUROKINISSI ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Ο Αλφαρέλα τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο μετά από τάκλιν του Μουκουντί και αποχώρησε εν μέσω χειροκροτημάτων. Μάλιστα του έκοψαν το παπούτσι, ώστε να είναι δυνατόν να του το αφαιρέσουν.

Άτυχος στάθηκε ο Αλφαρέλα στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Συγκεκριμένα, τραυματίστηκε σοβαρά σε μία φάση με τον Μουκουντί. Ο παίκτης των κιτρίνων πονούσε πάρα πολύ, αποχώρησε με φορείο εν μέσω χειροκροτημάτων.

Ο Αλφαρέλα φαίνεται να αποκόμισε σοβαρό πρόβλημα στο μετατάρσιο και μάλιστα οι γιατροί χρειάστηκαν να κόψουν το παπούτσι για να του το αφαιρέσουν, χωρίς  να προξενηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα