ΑΕΚ, μεταγραφές: Συμφωνία με Ατρόμητο για την παραχώρηση του Τσιλούλη

Διαβάζεται σε 1'
ΑΕΚ, μεταγραφές: Συμφωνία με Ατρόμητο για την παραχώρηση του Τσιλούλη
SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Μία ανάσα από το να μετακομίσει στο Περιστέρι είναι ο Σωτήρης Τσιλούλης, με την ΑΕΚ να έρχεται σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την παραχώρησή του.

O Σωτήρης Τσιλούλης είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες (Μήτογλου, Σιμάνσκι και Φερνάντες οι άλλοι τρεις) που δεν υπολογίζονται από τον Μάρκο Νίκολιτς για τη συνέχεια και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα έχει βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Και αυτό γιατί, όπως γράφει το SPORT24, ο 30χρονος εξτρέμ προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ατρομήτου, με τους Περιστεριώτες να έρχονται σε επαφή με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο απόκτησής του και τελικά τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για τη μετακόμισή του στο Περιστέρι.

Υπενθυμίζεται πως η αθηναϊκή ομάδα είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον Τσιλούλη και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον παίκτη να μετράει πέρυσι μόλις έξι συμμετοχές με τους κιτρινόμαυρους σε όλες τις διοργανώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα