Μπενίτεθ: “Η νίκη θα μας δώσει ώθηση στο πρωτάθλημα και στον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ”

Διαβάζεται σε 2'
Μπενίτεθ: “Η νίκη θα μας δώσει ώθηση στο πρωτάθλημα και στον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ”
AP

Οι δηλώσεις του Ράφα Μπενίτεθ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 επί του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από το Καραϊσκάκης, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού και παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο. Ο Ράφα Μπενίτεθ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε, όπως αναφέρει το SPORT24, ότι η ομάδα του είχε συνοχή στην άμυνα και κατάφερε να πάρει μια νίκη που θα την ενισχύσει ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην COSMOTE TV:

Για την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το πλάνο που ακολούθησε: “Θα ήταν δύσκολο ματς. Έπρεπε να είχαμε καλή συνοχή και να είμαστε συμπαγείς, δυνατοί στην άμυνα και τα καταφέραμε να είμαστε έτσι. Θα έπρεπε να τα πάμε καλύτερα στις επιθετικές μεταβάσεις, αλλά δεν έχω παράπονο από την προσπάθειά τους. Τα συγχαρητήρια πηγαίνουν σε αυτούς“.

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη ενόψει της συνέχειας: “Θα δώσει μεγαλύτερη πίστη και αυτοπεποίθηση στους εαυτούς μας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα μας δώσει ώθηση η νίκη. Δίνετε σε όλους μας, στους φιλάθλους και τους παίκτες. Θα μας βοηθήσει στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ“.

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα