Καραλής: Αδιανόητος “Μανόλο” πήδηξε πάνω από τα 6.08μ. στον Βόλο και διέλυσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ
Διαβάζεται σε 1'
Τα λόγια πλέον είναι περιττά για τον Εμαννουήλ Καραλή, καθώς πήδηξε πάνω από τα 6.08μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στον Βόλο, διαλύοντας το πανελλήνιο ρεκόρ που ο ίδιος είχε από τον Μάρτιο με άλμα στα 6.05.
- 02 Αυγούστου 2025 21:50
Έχουν στερέψει τα λόγια για τον Εμμανουήλ Καραλή που έχει βαλθεί μέσα στο 2025 να σπάσει κάθε προσωπικό ρεκόρ.
Όπως γράφει το Sport24, ο δικός μας “Μανόλο” ξεπερνάει συνεχώς τον εαυτό του κι αυτό έκανε για ακόμη μία φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στον Βόλο.
Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης όλων των εποχών υπερέβη τα 6.08μ. με τη δεύτερή του προσπάθεια και διέλυσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ που είχε από τις 22 Μαρτίου στη Ναντσίνγκ της Κίνας με 6.05μ.
Μάλιστα, ο Καραλής έγινε ο τέταρτος αθλητής που καταφέρνει να περάσει τα 6.08μ. μετά τους Μόντο Ντουπλάντις (6.28μ.), Ρενό Λαβιλενί (6.16μ.) και Σεργκέι Μπούμπκα (6.15μ.).
Όπως ήταν φυσικό ο 25χρονος άλτης κατέκτησε το χρυσό στον τελικό του άλματος επί κοντώ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Γιάννη Ρίζο με 5.65μ. και τον Γιώργο Παπαναστασίου με 5.53μ.