Κηφισιά – Αστέρας AKTOR 0-0: Τα δοκάρια έσωσαν τους φιλοξενούμενους
Διαβάζεται σε 3'
Η Κηφισιά προσπάθησε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης AKTOR, όμως είδε δύο φορές την μπάλα να σταματάει στα δοκάρια της εστίας του Παπαδόπουλου και έμεινε τελικά στο 0-0 στη Νίκαια για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
- 13 Δεκεμβρίου 2025 22:21
Η Κηφισιά ήταν πιο απειλητική απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης AKTOR, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως, είτε ο Παπαδόπουλος, είτε τα δοκάρια της εστίας του στάθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους παίκτες του Σεμπαστιάν Λέτο. Έτσι, η ομάδα των Βορείων Προαστίων έμεινε στο 0-0 με το σύνολο του Κόουλμαν, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Με αυτή την ισοπαλία, όπως γράφει το SPORT24, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 17 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι που έμειναν αήττητοι για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, ανέβηκαν στους 13.
Επόμενος αγώνας για την Κηφισιά είναι κόντρα στον Ολυμπιακό (20/12, 20:30), ενώ o Αστέρας Τρίπολης AKTOR υποδέχεται τον Άρη (20/12, 16:00).
Ο αγώνας
Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν κάτι αξιόλογο και την μοναδική καλή στιγμή να έρχεται από το χλιαρό σουτ του Τεττέη στο 14′, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλος.
Ο Αστέρας AKTOR απάντησε στις ευκαιρίες με τον Τριανταφυλλόπουλο να μην προλαβαίνει να κάνει καλά την προβολή, μετά από την εκτέλεση φάουλ του Μεντιέτα στο 17ο λεπτό και την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
Ο Σεμπάστιαν Λέτο είδε στο 18ο λεπτό τον Λαρουσί να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο και να μην μπορεί να συνεχίσει, περνώντας στη θέση του στο παιχνίδι τον Μαϊντάνα. Από εκεί και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και ισορρόπησαν το παιχνίδι.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ήρθε στο 44ο λεπτό, όταν ο Πόμπο εκτέλεσε με απίστευτη δύναμη ένα φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τους γηπεδούχους, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου και στην επαναφορά ο Σιμόν προ κενής εστίας, έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 52ο λεπτό, ο Παντελίδης πήγε να βάλει ένα από τα πιο όμορφα τέρματα στη φετινή Stoiximan Super League, όταν απέφυγε δύο αντιπάλους του με μία καταπληκτική ντρίπλα, έφερε την μπάλα στο αριστερό του, όμως ο Παπαδόπουλος σταμάτησε την προσπάθειά του με μία ενστικτώδη επέμβαση, παραχωρώντας κόρνερ για τους γηπεδούχους.
Η Κηφισιά πίεζε για να φτάσει στο γκολ και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Τεττέη να σημαδεύει για δεύτερη φορά το δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου στο 66ο λεπτό, έπειτα από μία όμορφη προσωπική ενέργεια.