Κοντά σε συμφωνία με τη Βίρτους ο Βιλντόσα λένε οι Ιταλοί, περιμένει τον Ολυμπιακό ο παίκτης
Διαβάζεται σε 2'
Για συμφωνία ανάμεσα στην Βίρτους Μπολόνια και τον Λούκα Βιλντόσα κάνει λόγο ιταλικό δημοσίευμα.
- 24 Ιουνίου 2025 23:21
Τον Λούκα Βιλντόσα του Ολυμπιακού φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο η Πρωταθλήτρια Ιταλίας, Βίρτους Μπολόνια, και σύμφωνα με δημοσίευμα του Pianetabasketa.com οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει για την επόμενη σεζόν.
Το δημοσίευμα αναφέρει: “Σύμφωνα με την PianetaBasket, η Μπολόνια βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη συμφωνία με τον Λούκα Βιλντόσα. Ο Αργεντινός είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα συνεχίσει την περιπέτειά του στην Ελλάδα. Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι είχαν γίνει συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, τελικά ο παίκτης πήγε στους ερυθρόλευκους με πολυετές συμβόλαιο”.
Επιθυμία του Βιλντόσα είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος και θα περιμένει τους ερυθρόλευκους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, σύμφωνα με το SPORT24, δεν δείχνουν αυτή τη στιγμή διάθεση να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, όλα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν το αμέσως επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι ο παίκτης δεσμεύεται με ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, με τον Ολυμπιακό.