Μαραθώνιος 2022: Απίθανη ανατροπή στα τελευταία 2 χλμ και νικητής ο Πιτσώλης

Μαραθώνιος 2022: Απίθανη ανατροπή στα τελευταία 2 χλμ και νικητής ο Πιτσώλης
EUROKINISSI

Απίθανη ανατροπή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, με τον Χαράλαμπο Πιτσώλη να προσπερνά στο 41ο χλμ τον Κώστα Γκελαούζο και να είναι ο μεγάλος νικητής, με τον πρωταθλητή του Παναθηναϊκού να χάνει την ευκαιρία να κάνει το back to back.

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης είναι ο μεγάλος νικητής στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας με χρόνο 2:23:43, καθώς διατήρησε τις δυνάμεις του και στο 41ο χλμ έκανε τη μεγάλη ανατροπή, προσπερνώντας τον Κώστα Γκελαούζο, ο οποίος φαινόταν το φαβορί.

Ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού, που πέρυσι κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ διαδρομής για Έλληνα αθλητή, αφού τερμάτισε σε 2:16.49 και έσπασε το ρεκόρ του Νίκο Πολιά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, έχασε την ευκαιρία να κάνει το back to back.

Ο Γκελαούζος τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 2:24:45, ενώ, σύμφωνα με το SPORT24, στην 3η θέση ήταν ο Κώστας Σταμούλης με 2:25:37.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο Χαράλαμπος Πιτσιώλης, σε μία πολύ όμορφη στιγμή, τήρησε το fair play και χειροκρότησε τον πρωταθλητή του Παναθηναϊκού στον τερματισμό του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα